Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 30 maj 2017

HTC 10. Ett underskattat flaggskepp.HTC 10 med sin fantastiska byggkvalitet, robusthet och elleganta design och topp prestanda är en grymt underskattad flaggskepps mobil som få har köpt. Den är långt ifrån någon storsäljare och detta beror i huvudsak på att tillverkaren inte marknadsför telefonen tillräckligt så att konsumenter känner till att den existerar. En annan anledning är att den kämpar på en marknad som helt domineras av Samsung och iPhone. Om du som jag brukar göra när jag är ute på stan kollar vilka mobiltelefoner​ folk har är sannolikheten att de har en modell från Samsung eller iPhone. Jag har faktiskt aldrig sett någon med en HTC 10.HTC 10 är en unibody mobil helt konstruerad av metall, med fasade kanter som gör den skön att hålla i handen.
Den släpptes till försäljning i Maj 2016 och har nu gått ner något i pris. Mobiltelefonen har en fingeravtryckläsare placerad i Hemknappen och i underkanten​ sitter en USB Typ C port.
Den har en LCD display på 5,2 tum och denna display har 1440×2560 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 565 ppi (pixels per inch). HTC 10 har med andra ord en mycket skarp display med bra färgåtergivning och betraktningsvinkel.
Denna smartphone drivs av en fyrkärnig Snapdragon 820 processor på 2,15 GHz och detta var den senaste topp processorn från Qualcomm när luren var nylanserad. Utvecklingen går extemt fort inom det här området så det har utvecklats nya och kraftfullare processorer sedan dess. Den som sitter monterad i HTC 10 är dock fortfarande mycket duglig.
Ram minnet är på 4 GB och internminnet är på 32 eller 64 GB och det är möjligt att utöka minneskapaciteten med ett minneskort på upp till 256 GB.
Den bakre huvudkameran är på 13 Megapixlar och har laser autofokus, optisk bildstabilisator samt dubbel LED blixt.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Kamerorna duger men är långt ifrån den bästa på marknaden.
Det inbyggda batteriet är på 3000 mAh och bör klara minst en dag på en laddning.Mobiltelefonens största fördel är dess avancerade och högkvalitativa ljudkvaliteter. HTC 10 har framåtriktade BoomSound högtalare som ger ett imponerande bra ljud. Mobilen levererar konsekvent överlägsen ljudkvalitet jämfört med konkurrerande lurar. Luren har 24 bitars Audio på 192 kHz.
En HTC 10 har ett pris runt 5500 kr och det är förstås ett bra pris för en så pass bra produkt.
När du köper en HTC 10 får du en utmärkt toppmodell som du dessutom är relativt ensam om att äga och det är naturligtvis mer intressant att ha något som inte alla andra har.
Ett bra köp helt enkelt.https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar