Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 20 juni 2017

LG G6 PlusLG har presenterat en förbättrad version av årets flaggskepps mobil och den heter LG G6 Plus.
Designmässigt och delvis prestanda mässigt rör det sig om samma telefon som vanliga LG G6. Den nya LG G6 Plus erbjuder både ett större RAM minne och ett större inbyggt minne.
Luren har en bakre fingeravtryckläsare av hög kvalitet.
LG G6 Plus är konstruerad av metall och glas och har en ellegant, lyxig unibody design. Detta är en flaggskepps mobil och det märks på allt från det välbyggda chassit och topp prestandan till funktionerna.
Den har en ram av metall och både fronten och baksidan täcks av ett lager glas.Ram minnet är nu på 6 GB och internminnet är på hela 128 GB men de övriga specifikationerna är oförändrade.
Vissa nya funktioner som standard modellen saknar har dykt upp här, som till exempel trådlös laddning vilket förhoppningsvis når alla varianter av LG G6 Plus.
Low Power Consumption är en funktion som alltid är aktiv för att dra ned på strömförbrukningen från applikationer och systemet när mobiltelefonen är i viloläge och det är förstås en nyttig funktion som förlänger batteritiden.
Tyvärr har LG inte valt att byta ut processorn till den färskare Snapdragon 835 utan man har behållit den fyrkärniga Snapdragon 821 på 2,35 GHz.
Displayen är av typen LCD och är på 5,7 tum och denna display har avrundade hörn samt 1440×2880 pixlar vilket ger en pixeltäthet på hela 564 ppi. Displayen är alltså mycket skarp och har bra färgåtergivning och betraktningsvinkel.
I och med den stora displayen och den kraftfulla processorn är LG G6 Plus en mobiltelefon som lämpar sig ytterst väl för multimedia. Att spela spel eller tittar på streamad film med denna smartphone är helt enkelt en fantastisk upplevelse.
Skärmen har funktionen Always On så du kan se notifieringar på en i övrigt släckt display.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar och de bakre kamerorna är på 13 Megapixlar och har optisk bildstabilisator samt dubbla LED blixtar.
Det inbyggda batteriet är på 3300 mAh och stödjer snabbladdning via Quick Charge 3.0 och åtminstone någon variant av mobilen stödjer trådlös laddning.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.0 Nougat och det är förstås alltid bra att ha en färsk uppgradering av systemet.
Om du vill äga en av de allra bästa mobiltelefonerna just nu är både vanliga LG G6 och LG G6 Plus ett bra val.
När priset inte spellar någon som helst roll är en flaggskepps mobil naturligtvis alltid det bästa valet för du får då det absolut bästa i mobilväg men det är tyvärr inte alla som har råd eller vill spendera så mycket pengar på en smartphone.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar