Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 8 juni 2017

Motorola Moto Z2 Play


Vid första anblicken ser purfärska Motorola Moto Z2 Play inte så annorlunda ut jämfört med föregångaren. Båda lurarna har en liknande design.
Den nya modellen har en baksida av metall medans föregångarens består av glas, den är en millimeter tunnare och Hemknappen med innbyggd fingeravtryckläsare har inte en kvadratisk form längre. Knappen är mer oval med avrundade hörn. En detalj som förhöjer intrycket av mobilen design.
När en smartphone har en tunn konstruktion innebär det samtidigt att man måste montera in ett mindre batteri eftersom det helt enkelt blir mindre plats i telefonen. Följdaktligen har storleken minskar från 3510 mAh till 3000 mAh och det påverkar batteritiden negativt. Föregångaren Motorola Moto Z Play har en mycket bra batteritid så om det är väldigt viktigt för dig är det bättre att köpa den modellen istället.
Moto Z2 Play har en AMOLED display på 5,5 tum och denna display har 1080×1920 pixlar så pixeltätheten blir 401 ppi.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 32 GB men det finns en dyrare version med ett Ram minne på 4 GB samt ett internminne på 64 GB. Båda versionerna har plats för ett minneskort på upp till 256 GB.
Mobiltelefonen drivs av en åttakärnig Snapdragon 626 processor på 2,2 GHz och detta är en budget processor som klarar av lättare användning utan problem och som också arbetar väldigt effektivt.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar och den bakre huvudkameran är på 12 Megapixlar och har laser autofokus och dubbel LED blixt.
I mobiltelefons underkant sitter en USB Typ C port vilket är den nya standarden för laddningskablar så det är förstås en fördel att den har den sortens port.
Moto Z2 Play kommer med operstivsystemet Android 7.1.1 som är den allra senaste uppdateringen av systemet och det är en stor fördel att ha den senaste versionen av ett operstivsystem.
Dessutom är systemet i det närmaste rent vilket också är en stor fördel. Motorola är kända för att ha oerhört lätt skinn i sina versioner av Android. Många andra tillverkare lägger till funktioner som inte existerar i det vanliga systemet från Google och det finns konsumenter som inte vill ha ett rent operstivsystem.
Precis som alla andra mobiler i samma serie har Moto Z2 Play en modulär design som innebär att du kan köpa till moduler med olika funktioner men det är långt ifrån nödvändigt. Motorola Moto Z2 Play är en mycket duglig smartphone även utan dessa moduler.


https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar