Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 6 juli 2017

Snail Mobile i7Snail Mobile i7 är något så ovanligt som en smartphone med fokus på spel och tillverkaren har faktiskt planer på att släppa telefonen här i Europa. Detta är förstås en väldigt nischad mobiltelefon som inte kommer intressera den stora massan. En person som sällan brukar använda sin mobil för att spela spel kommer ju naturligtvis inte skaffa en Snail Mobile i7 men det är ju bra att den finns för oss som gärna spelar tyngre spel i våra smartphones.
Detta är en telefon men den ser absolut inte ut som en sådan utan liknar mer designmässigt till exempel en PSP Vita och det kommer definitivt medföra nyfikna blickar när du pratar i din mobiltelefon.
Telefonen har en 6 tums display med 1920×1080 pixlar och en stor skärm är förstås bra på en smartphone som riktar sig mot spel fantaster och samtidigt är det naturligtvis viktigt med en kraftfull processor som orkar drive tekniskt avancerade spel och det har den här mobiltelefonen. Den har en tiokärnig Mediatek Helio X20 processor samt ett RAM minne på 6 GB. Många kommande flaggskepps mobiler kommer att ha ett RAM minne på 6 GB och RAM minnet är något som ökar hos toppmodellerna nästan varje år. För bara ett par år sedan var det vanligt med RAM minnen på 3 GB och i år har det ökat till 4 GB. Det inbyggda minnet är på 64 GB och det är väl godkänt men en mobiltelefon tänkt för spel borde egentligen ha en större minneskapacitet än så på grund av alla spel som ska få plats.
Snail Mobile i7 har speciella knappar för att göra just spelande mer njutningsfullt. På mobilens vänstra sida sitter en D-Pad och en joystick. Till höger om displayen sitter fyra knappar och ytterligare en D-PAD.
Det är klart att Det blir en helt annan känsla när det finns knappar och joysticks precis som på en bärbar spelkonsol och det är ju något en vanlig smartphone saknar.
Denna smartphone har stereohögtalare för en imponerande ljudprestanda under spelande.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar och den bakre huvudkameran är på 16 Megapixlar.
Mobiltelefonen har också ett gigantiskt inbyggt batteri på hela 6000 mAh så att du kan hålla igång ditt spelande under långa perioder åt gången.


Denna smartphone har en USB Typ C port vilket är den nya standarden för laddningskablar och något som kommer mer och mer i nya mobiltelefoner.
Det är lite lustigt att mobilen heter Snail ( alltså snigel på engelska) för ett sådant namn för tankarna till något som är långsamt och det är förstås inte bra i marknadsförings syfte. Den borde helt enkelt ha ett mer positivt namn som föder intresse för produkten.
En Snail Mobile i7 kommer om den någonsin når Sverige troligen ha ett pris på strax under 3000 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar