Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 3 augusti 2017

Blackberry KEYone Black Edition


Blackberry KEYone Black Limited Edition är en ny version av den vanliga Blackberry KEYone och den enda skillnaden är inte att denna variant är helt svart.
Den vanliga Blackberry KEYone har ett Ram minne på 3 GB och ett inbyggt minne på 34 HB men den nya modellen har ett Ram minne på 4 GB samt ett internminne på 64 GB. Den har även plats för dubbla Sim kort.
Blackberry KEYone Black Edition saknar silver accenten och har istället en helt svart design och i mina ögon ser den nya mobiltelefonen läckrare ut. I övrigt har telefonen samma design och håller samma höga byggkvalitet som föregångaren.
Specifikationerna är också de exakt de samma förutom då Ram minnet och det inbyggda minnet som har ökat något.
Mobiltelefonen har en åttakärnig Snapdragon 625 processor på 2 GHz och detta är en processor som brukar sitta i lite dyrare budgetmobiler och inte som här i en toppmodell. Blackberry valde denna processor på grund av dess effektivitet och for att den är fördelaktig för batteritiden. Blackberry KEYone har alltså som ett resultat därav en fantastisk batteritid.
Detta hjälps ytterligare av att mobilen har ett stort inbyggt batteri på 3505 mAh och en liten display som därför förbrukar mindre ström. Batteriet stödjer snabbladdning via Quick Charge 3.0 och kan ladda 50 procent fullt på 36 minuter.
Den har en USB Typ C port och en fingeravtryckläsare som är placerad i mellanslags tangenten på mobiltelefonens tangentbord. Detta är nämligen något så ovanligt som en smartphone med ett QWERTY tangentbord under displayen.
Detta tangentbord fungerar inte bara som ett tangentbord utan har en mängd funktioner som jag inte ytterligare går in på här. Om ni vill veta mer om tangentbordets funktioner finns det en mängd mer detaljerade artiklar på nätet.
Blackberry KEYone har en LCD display på 4,5 tum och denna display har 1080×1920 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 433 ppi.
Displayen är så liten för att mobiltelefonen inte ska bli allt för stor då tangentbordet tar upp mycket plats och en större display helt enkelt hade medfört att luren hade blivit onödigt stor och klumpig. Den här mobilen är konstruerad för att vara ett effektivt arbetsverktyg och var aldrig någonsin tänkt att vara en multimedia enhet. Den passar bäst dig som har ett administrativt arbete och hela tanken bakom den är att den ska köpas in av olika företag.
Den passar inte dig som tittar på streamad film eller spelar spel i din mobiltelefon och det bör man vara medveten om när man funderar på att skaffa en mobiltelefon från Blackberry.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar och den bakre kameran är på 12 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt.
Dessa kameror ger bra bilder men de ligger inte riktigt på samma nivå som de allra bästa kamerorna där ute.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.1 Nougat vilket är en av de nyare uppdateringarna av systemet och det är naturligtvis fördelaktigt att ha ett så färskt operstivsystem som möjligt i sin smartphone.
En Blackberry KEYone är ett utmärkt alternativ för dig som har ett akademiskt yrke och är i behov av ett bra arbetsverktyg med stort fokus på mobil säkerhet. Blackberrys mobiltelefoner har alltid varit säkra och effektiva.
Den här mobiltelefonen kommer till en början att säljas i Indien men kommer troligen att nå andra delar av världen vid ett senare tillfälle.
Den vanliga Blackberry KEYone har en prislapp runt 7000 kr och den här mobiltelefonen kommer att bli dyrare än så det rör sig inte direkt om en billig smartphone.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar