Blackberry KEYones QWERTY keyboard



Blackberry KEYone är en smartphone med en ellegant, lyxig design och som dessutom är oerhört välkonstruerad. Blackberry KEYone är en sofistikerad mobiltelefon med något så ovanligt som en fysisk QWERTY keyboard. Det finns en fingeravtryckläsare som sitter i mellanslags tangenten på detta tangentbord och du behöver endast vila ditt finger mot knappen för att låsa upp mobiltelefonen.
Detta är ingen multimedia enhet utan den är tänkt att vara ett effektivt arbetsverktyg med fokus på produktivitet och mobil säkerhet.
Den är inte fullt ut en flaggskepps mobil och detta beror på den åttakärniga Snapdragon 625 processorn på 2 GHz som är en budget processor. Blackberry valde att montera in denna effektiva, batterisnåla processor för att få en fantastisk batteritid och det har man lyckats bra med. Mobiltelefonen klarar oftast mer än en dag på en laddning.
Det inbyggda batteriet är på 3500 mAh och stödjer snabbladdning via Quick Charge 3.0 vilket innebär att telefonens batteri kan laddas 50 procent fullt på bara 36 minuter.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 32 GB. Det finns plats för ett minneskort på upp till 256 GB.
KEYone har en LCD display på 4,5 tum och displayen har 1080×1920 pixlar.
Storleken på displayen är ovanligt liten för dagens mobiltelefoner men det beror på att luren skulle bli allt för stor ifall den haft en större skärm på grund av att tangentbordet tar plats och den behöver egentligen inte heller någon stor display eftersom den inte är tänkt att användas för att titta på streamad film eller spela spel. Blackberry KEYone är som sagt tänkt att vara ett effektivt arbetsverktyg.
Den har kameran är på 8 Megapixlar och den bakre kameran är på 12 Megapixlar och har autofokus och dubbel LED blixt.
Kamerorna är ovanligt bra för att sitta i en smartphone från Blackberry men de är fortfarande inte de bästa där ute.



Blackberry KEYone har ett QWERTY tangentbord med många användbara funktioner. Tangentbordet är tryck känsligt och det betyder att du enkelt kan bläddra på skärmen bara genom att svepa med ett finger över telefonens tangenter. Om du sveper uppåt bläddrar du också uppåt på skärmen, om du sveper nedåt bläddrar du nedåt på skärmen och så vidare.
Alla bokstavs tangenter kan användas till att ställa in en genväg. Du kan välja att öppna en specifik applikation, ringa en kontakt eller starta en funktion. Till exempel kan du ställa in så att bokstaven Y öppnar YouTube.
När du skriver en text dyker tre ordförslag upp på displayen, precis ovanför tangentbordets översta knappar. Du väljer ett ord genom att svepa uppåt med fingret i riktning mot det ord du har valt.
Du kan också radera det senast skrivna order genom att svepa från höger till vänster på tangentbordet.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Fördelen med att köpa mobiltelefoner kontant.