Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 4 september 2017

LG V30

Den nya flaggskepps mobilen LG V30 har presenterats och den har en uppgradering av designen jämfört med föregångaren LG V20 som var en fantastisk smartphone men som tyvärr aldrig släpptes till försäljning här i Sverige.
Vi får verkligen hoppas att LG V30 kommer att säljas här eftersom det rör sig om en mobiltelefon med en lyxig unibody design och topp prestanda. Fronten domineras av en stor display och det är otroligt att LG har fått plats med en 6 tums display men ändå lyckats behålla ett relativt kompakt chassi.
Baksidan är lätt avrundad och täcks av ett lager glas medans kanterna består av metall. Den har en numera vanligt förekommande kombination av metall, plast och glas vilket är en typ av design som bara blir mer vanligt.
På denna baksida hittar man dubbla kameralinser samt en fingeravtryckläsare.
Den här mobilen har trådlös laddning, en IP68 Certifiering så den är vattentät och klarar av att vistas på 1,5 meters djupt vatten i upp till 30 minuter.
Förutom detta är den extra tålig genom en MIL-STD-810G Certifiering.
LG V30 har en display på 6 tum och denna display har 1440×2880 pixlar så pixeltätheten ligger på 537 ppi (pixels per inch).
Den drivs av en åttakärnig Snapdragon 835 processor på 2,45 GHz samt har ett Ram minne på 4 GB. Det inbyggda minnet är på 64 GB och det går att utöka minneskapaciteten med ett MicroSd kort på upp till 256 GB men på minneskortet går det ej att spara appar eller uppdateringar av applikationer och operstivsystem.
Den främre kameran är på 5 Megapixlar och de bakre huvudkamerorna är båda två på 16 Megapixlar och har laser autofokus, optisk bildstabilisator och LED blixt.
Den har en standard lins och en vidvinkel lins som hjälper till att ge väldigt fina och imponerande bilder.
Det inbyggda batteriet är på 3300 mAh och det stödjer snabbladdning via Quick Charge 3.0 och har trådlös laddning.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.1.2 Nougat.
LG V30 har ett fantastiskt ljud på grund av att det bland annat sitter ett 32 Bitars Quad DAC system i luren.


Inne under chassit finns med andra ord alla av årets absoluta topp prestanda som medför att LG V30 kan konkurrera med de allra bästa flaggskepps mobilerna där ute.
I mobiltelefons underkant sitter en USB Typ C port vilket är den nya standarden för laddningskablar.
LG V30 är helt klart en av årets mest intressanta och spännande mobiltelefoner som tyvärr åtminstone till en början kommer att vara riktigt dyr. Om du har is i magen och väntar några månader innan ett eventuellt köp kan du sannolikt få betala ett betydligt lägre pris eftersom mobiltelefoner från denna tillverkare oftast inte säljer fullt så bra som de borde. Om färre konsumenter beställer en viss smartphone sjunker helt enkelt prislappen. Detta hände till exempel LG G6 som nu är ett mycket bra köp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar