Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 27 september 2017

Motorola Moto E4 Plus


Motorola Moto E4 Plus är en budgetmobil med en fingeravtryckläsare och ett bakstycke av metall.
Den har en enkel design som knappast ger något intresse från din omgivning och telefonen är inte heller tunn med sin tjocklek på mm men det beror på det stora batteriet på 5000 mAh.
Moto E4 Plus har en LCD display på 5,5 tum med 720×1280 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 267 ppi.
Detta är en okej display men den hamnar naturligtvis långt ifrån toppmodellernas QHD displayer.
Moto E4 Plus drivs av en fyrkärnig Mediatek MT6737 processor på 1,3 GHz.
Denna processor arbetar på ganska bra vid lite lättare användning även om den vid vissa tillfällen laggar något.
Men Motorola Moto E4 Plus är en budgetmobil så det är förstås så att man får det man betalar för.


Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 16 eller 32 GB men det inbyggda minnet en tillverkare anger är alltid det totala så de räknar inte bort det som redan har förbrukats. Som till exempel själva operstivsystemet och förinstallerade applikationer och funktioner. Detta är oerhört viktigt att känna till innan man beställer en ny smartphone för risken är annars stor att man skaffar en mobil vars minneskapacitet snabbt blir fullt. I värsta fall kan till och med en del viktiga funktioner sluta fungera.
Det är plats för ett minneskort på upp till 128 GB men ett MicroSd kort kan inte fullt ut kompensera för ett litet internminne.
Den främre kameran är på och den bakre huvudkameran är på 13 Megapixlar. Den bakre kameralinsen ger inte bra bilder ens vid bra ljusförhållanden.
Den absolut största fördelen med Motorola Moto E4 Plus är batteritiden som är helt fantastisk, den kan klara två dagar på en laddning och det är få av dagens mobiltelefoner som klarar mer än en dag på en laddning.
Motorola Moto E4 Plus passar dig som mest använder sin mobiltelefon för att ringa samtal och surfa lite lätt under dagen. Vi som använder våra mobiltelefoner för mer påfrestande uppgifter som till exempel spela tekniskt avancerade spel eller titta på streamad film duger den inte riktigt. Den kan dock vara ett utmärkt alternativ som extra mobiltelefon.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.1.1 Nougat vilket är en relativt ny version av systemet. Motorola är inte länge lika duktiga på att skicka ut uppdateringar av operstivsystemet som de var när de ägdes av Google men deras mobiltelefoner har fortfarande ett mycket rent system och det är en fördel enligt min åsikt.
Motorola Moto E4 Plus har en prislapp runt 1790 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar