Doogee Mix


Doogee Mix är en smartphone som har tagit fasta på den nu populära display designen med displayer som når ända ut till kanterna. Men Doogee Mix är inte alls lika dyr som de flesta andra mobiltelefonerna med en liknande design. Den har en unibody konstruktion och är byggd av plast, glas och metall precis som många år smartphones där ute. Mobilen har en platt, rektangulär design och under displayen sitter en fingeravtryckläsare som tyvärr inte är tillräckligt pålitlig då den emellanåt inte lyckas läsa av ditt finger.
USB porten är inte riktigt centrerad i mitten av botten vilket medför att man får ett negativt intryck. Sådana detaljer är ju otroligt viktig för att man ska känna sig helt nöjd med sitt köp.


Doogee Mix drivs av en åttakärnig Mediatek Helio P25 processor på 2,5 GHz samt har ett Ram minne på 4 GB. Internminnet är på 64 GB och minneskapaciteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Den har en AMOLED display på 5,5 tum och med 1280×720 pixlar.
Främre kameran är på 5 Megapixlar och de dubbla bakre kamerorna är på 16 Megapixlar och 8 Megapixlar och de har dubbel LED blixt.
Dessa kameror ger bilder som duger vid bra ljusförhållanden men för det billiga pris du betalar för luren får du inte den allra bästa kameratekniken som finns. Det är en självklarhet.
Det inbyggda batteriet är på 3380 mAh och det är en godkänd storlek med tanke på displayens storlek och telefonens prestanda.
Operstivsystemet som kommer förinstallerat är Android 7.0 Nougat och det är förstås alltid bra att ha en så färsk version av systemet som möjligt.
Doogee Mix har en prislapp runt 1800 kr och det är förstås ett överkomligt pris men du får förstås kompromissa en del med prestandan. Denna smartphone är riktar sig mot personer som gärna vill ha en modern design till ett billigare pris och det får man ju här. Räkna dock inte med att få flaggskepps specifikationer för de pengarna för det är en orimlighet.
Handla aldrig en ny mobiltelefon på impuls utan fatta alltid ett genomtänkt beslut baserat på hur du använder din mobiltelefon. Om du mest använder din smartphone för att ringa samtal och surfa lite lätt under dagen kan Doogee Mix duga men om du vill ha den senaste topp prestandan och funktionerna är den här mobiltelefonen inget för dig.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Fördelen med att köpa mobiltelefoner kontant.