Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 7 november 2017

HTC U11 Life


HTC U11 Life är den mindre budgetmodellen i samma serie och den har delvis en liknande design som den mer påkostade HTC U11 Plus men minus den stora dominerande displayen. Denna smartphone har med andra ord inte en display som går långt ut i kanterna och den är byggd av en plast som täckts av ett lager glas.
Samtliga kanter och hörn är avrundade vilket ger en skön känsla i handen.


Telefonen har en LCD display på 5,2 tum och den har 1080×1920 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 424 ppi (pixels per inch).
Både den främre och bakre kameran är på 16 Megapixlar och den sistnämnda har autofokus och LED blixt.
Mobiltelefonen har en åttakärnig Snapdragon 630 processor på 2,2 GHz.
Den här processorn är en vanligt förekommande processor hos mobiltelefoner i övre mellansegmentet och det är en mycket populär processor på grund av att den är relativt kraftfull samtidigt som den är mycket effektiv. Den förbrukar lite ström och det ger en bättre batteritid.
HTC U11 Life har ett inbyggt batteri på 2600 mAh och det är en okej storlek med tanke på storleken på displayen och den processor som sitter under chassit.
Mobilen kommer med operstivsystemet Android 8.0 Oreo som är den allra senaste uppdateringen av systemet och det är förstås en fördel.
HTC U11 Life har en USB Typ C port vilket är den nya standarden för laddningskablar, en främre fingeravtryckläsare och en IP67 Certifiering som innebär att den kan vistas på 1 meter djupt vatten i upp till 30 minuter. Mobiltelefonen har med andra ord alla populära funktioner. HTCs Edge Sense teknik finns både hos HTC U11 Plus och denna smartphone. Man klämmer helt enkelt in telefonens långsidor för att få tillgång till fler användbara funktioner.
Priset landar runt 3800 kr för den bättre modellen med ett RAM minne på 4 GB och ett inbyggt minne på 64 GB.
Den billigare varianten med ett RAM minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB kostar cirka 400 kr mindre.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar