Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 7 december 2017

Samsung W2018


Samsung W2018 är en vikbar mobiltelefon med topp prestanda och lyxig design.
Detta är en högkvalitativ smartphone som är byggd av en kombination av metall och glas. Kanterna består av metall men resten av mobiltelefonen består av plast täckt av ett lager glas. Det vanliga materialvalet med andra ord.
Den här typen av design var mycket vanligt förekommande i början av 2000 talet. Nu för tiden har ingen tillverkare satsat på denna konstruktion så Samsung W2018 blir en väldigt unik smartphone med dubbla displayer och ett fysiskt tangentbord.
Det sitter en ny Knapp på sidan av telefonen som är där för att aktivera Samsungs egna assistent Bixby.
I mobiltelefonens underkant sitter en USB Typ C port vilket är den allra senaste standarden för laddningskablar.


Samsung W2018 har två AMOLED displayer på 4,2 tum med 1080×1920 pixlar.
Ram minnet är på 6 GB och internminnet är på 64 GB och minneskapaciteten går att utöka med ett MicroSd kort på upp till 256 GB. På minneskort går det oftast inte att spara appar eller uppdateringar av systemet men ett internminne på 64 GB bör räcka för de allra flesta användare.
Telefonen drivs av en åttakärnig Snapdragon 835 processor. En kraftfull processor som sitter i många av årets flaggskepps mobiler och ett RAM minne borgar för ett fantastiskt flyt när man använder telefonen.
Det inbyggda batteriet är på 2300 mAh och det är förstås en aning litet för en mobiltelefon med en så kraftfull processor.
På baksidan av mobilen finns en fingeravtryckläsare samt en kameralins på 12 Megapixlar. Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.1.1 Nougat men Samsung har lovat en uppdatering till Android 8.0 Oreo.
Tyvärr kommer Samsung W2018 åtminstone till en början endast att lanseras i Kina och det ganska osäkert om den någonsin kommer att nå till Europa. Dessutom kostar den här mobiltelefonen betydligt mer än till exempel iPhone X som ju anses vara en dyr flaggskepps mobil.
Långt ifrån alla smartphone som tillverkas släpps till försäljning här i landet och en hel del tillverkare satsat inte alls på att sälja sina produkter i Sverige och Europa.
Samsung däremot är ju förstås inte en okänd tillverkare men allt de tillverkar når inte alla länder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar