Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 26 februari 2018

LG V30S ThinQ

LG V30S Thinq är en uppgradering av fjolårets toppmodell LG V30 och den har behållit exakt  samma design, samma display, samma batteristorlek och samma processor. Den har med andra ord inte den allra senaste topp processorn utan förra årets kraftfulla processor.
Telefonen har precis presenterats på årets Mobile Word Congress i Barcelona där det even var meningen att tillverkaren skulle presentera årets flaggskepps mobil LG G7 vilket dock inte har skett. LG har nämligen valt att helt skrota dess design och gå tillbaka till ritbordet.
LG V30S Thinq har en ram av metall och en baksida av plast, täckt av ett lager glas. Problem denna baksida hittar du dubbla kameralinser samt en fingeravtryckläsare.
Framsidan består nästan uteslutande av en display med bildförhållandet 18:9.
Hörnen och kanterna är avrundade vilket ger en skön känsla i handen när man håller i mobiltelefonen.
Denna smartphone har ett fantastiskt ljud med kraftfullt DAC ljud.
Detta medför att lyssna på musik, titta på YouTube och spela spel blir meet njutningsfullt än det annars skulle ha varit.
Mobilen är IP68 Certifierad vilket innebär att den tål att vistas på 1,5 meter djupt vatten i upp till 30 minuter.
Naturligtvis har mobilen en USB Typ C port. Något annat hade varit otänkbart.LG V30S Thinq har en AMOLED display på hela 6 tum med 1440×2880 pixlar så pixeltätheten landar på 537 ppi. Displayen är imponerande skarp med utmärkt betraktningsvinkel och färgåtergivning.
En stor display passar bra för multimedia konsumtion som att titta på streamad film eller spela mobil spel.
Den främre kameran är på 5  Megapixlar de dubbla bakre kamerorna är på 13 och 16 Megapixlar och den ena är en vanlig kameralins och den andra är en vidvinkel lins. De har optisk bildstabilisator, autofokus, manellt fokus samt digital bildstabilisator.
Likt föregångaren har den här mobiltelefonen ett stort fokus på att ge en ypperlig bild och video kvalitet, en kvalitet som imponerar.
LG V30S Thinq har ett RAM minne på 6 GB samt ett internminne på 128 GB. Under chassit sitter en åttakärnig Snapdragon 835 processor på 2,45 GHz och det rör sig om en kraftfull och snabb processor som sitter i många flaggskepps mobiler från 2017.
Det finns plats för ett minneskort på upp till otroliga 2000 GB.
På detta MicroSd kort kan du spara filmer, videos, bilder, musik eller dokument men varken applikationer eller uppdateringar av programvara.
Det inbyggda batteriet är på 3300 mAh och stödjer snabbladdning och trådlös laddning.
Den största uppdateringen är att mobiltelefonen har begåvats med Artificiell Intelligens och att internminnet har ökat.
Just AI är något som helt klart kommer att öka i populäritet hos kommande flaggskepps mobiler och inom det området är alltså LG tidigt ute. Detsamma gäller tillverkaren Huawei som har satsat på Artificiell Intelligens i sin Huawei Mate 10 Pro.
LG V30S Thinq kommer till en början (om två veckor) att börja säljas i hemlandet Sydkorea för att något senare i år nå andra länder i världen. Vad telefonen kommer att kosta och i vilka länder där den ska släppas är ännu okänt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar