Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 3 maj 2018

LG G7 Thinq


LG G7 Thinq är en purfärsk flaggskepps mobil med en ellegant design och topp prestanda och funktioner. Likt många andra av denna tillverkares tidigare mobiltelefoner riskerar den att missas av den stora massan och det är förstås synd eftersom detta är en extremt bra smartphone.
Den har den nu så populära designen med en ram av metall och plast chassi täckt av ett lager glas både på framsidan och baksidan. På baksidan sitter dubbla kameralinser samt en fingeravtryckläsare och i fronten sitter en display med bildförhållandet 18:9. Designmässigt må den inte vara den mest unika luren men den har en mer premium design och det är ju bra. Designen är naturligtvis viktig men det är insidan som räknas för vem vill ha en fint designad mobiltelefon som är långsam och inte fungerar bra på grund av svaga specifikationer.
Naturligtvis har den en USB Typ C port och den är dessutom vattentålig via en IP68 Certifiering.
Telefonen har en speciell knapp som är kopplad till Google's assistent.
LG G7 har ett stort fokus på ljudet så mobilen har en extra kraftfull högtalare med bra basljud. Ovanligt nog har den här mobiltelefonen ett hörlursuttag, en funktion som helt enkelt är på väg att försvinna.


Displayen är en LCD display på 6,1 tum med 1440×3120 pixlar så pixeltätheten landar därmed på hela 564 ppi (pixels per inch).
Displayen är därmed oerhört skarp och har utmärkt betraktningsvinkel samtidigt som den har bra färgåtergivning. En stor display av hög kvalitet medför att mobiltelefonen blir en fantastisk multimedia enhet lämpad för filmkonsumtion och spelande.
RAM minnet är på 4 GB och internminnet är på 64 GB och det är möjligt att utöka minneskapaciteten med ett MicroSd kort på
Under chassit sitter en åttakärnig Snapdragon 845 processor på 2,8 GHz och det är en typ av processor som brukar sitta i årets toppmodeller.
Det rör sig om en av de mest kraftfulla processorerna just nu så här råder knappast brist på kraft och snabbhet. LG G7 är ytterst lämplig för spelande av tekniskt avancerade mobil spel.
Batteriet är på 3000 mAh och stödjer snabbladdning och trådlös laddning vilket är två fördelar.
Den främre kameralinsen är på 8 Megapixlar och de dubbla bakre kameralinserna är på 16 Megapixlar och har laser autofokus ,optisk bildstabilisator och LED blixt. Samtliga kameror styrs av Artificiell Intelligens vilket är något som har börjat bli mer vanligt förekommande hos dyrare toppmodeller. Denna AI finns där för att hjälpa dig att ta finare bilder.
Den ena av de bakre kamerorna är en vanlig kameralins medans den andra är en vidvinkel lins.
LG är en av många tillverkare som kämpar med försäljnings siffrorna och det är förstås alltid tråkigt när det är så eftersom deras produkter ofta är minst lika bra som Samsungs och Apples motsvarigheter. Konsumenter verkar ha svårt att upptäcka andra mobiltillverkares mobiltelefoner och det gör att det känns lite tråkigt. Allt blir helt enkelt för likriktat och ointressant. Det blir betydligt mer intressant när folk äger något mer unikt som sticker ut i mängden av mobiltelefoner.
Priset på LG G7 Thinq är ännu okänt men det rör sig om en flaggskepps mobil så den kommer inte att vara billig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar