Motorola Moto G7 Plus


Motorola Moto G7 Plus är den bästa modellen i årets G-serie när det gäller prestanda och funktioner.
Designmässigt påminner samtliga modeller om varandra även om det finns vissa mindre skillnader.
Fronten består till 81 procent av display som alltså når långt ut på framsidans kanter. Längst upp på displayens överkant sitter en tårdropps formad flärp där den främre kameralinsen bland annat sitter.
Mobiltelefonen har den nu så vanliga kombinationen av material, det vill säga glas, plast och metall där kanterna runt telefonen är av metall. Baksidan är av plast vilken har täckts av flera lager glas.
Motorola Moto G7 Plus kommer med en bakre fingeravtryckläsare, hörlursuttag, stereo högtalare, hörlursuttag samt en USB Typ C Port.
Motorola som nu ägs av kinesiska Lenovo ägdes en gång i tiden av Google som ju i sin tur äger operativsystemet Android och det märks på systemet hos Motorolas mobiler.


Displayen är en LCD display på 6,2 tum med 1080×2270 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 405 ppi (pixlar per tum). Skärpan är bra och färgåtergivningen är helt okej även om den kunde ha varit något bättre ifall man är petig.
RAM minnet är på 4 GB och internminnet är på 64 GB. Minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort på upp till 512 GB och det innebär att mobilen har tillräckligt med utrymme för den moderna användaren.
Processorn är en åttakärnig Snapdragon 636 processor på 1,8 GHz. Denna typ av processorer brukar sitta i bättre budgetmobiler i mellanklass och detta är ju just en sådan smartphone.
Batteriet är på 3000 mAh och det betyder att batteristorleken har blivit mindre än hos föregångaren Motorola Moto G6 Plus som har ett batteri på 3200 mAh. Batteriet stödjer snabbladdning vilket är en fördel.
Den främre kameralinsen är på 12 Megapixlar och de dubbla kameralinser som sitter på baksidan är på 16 respektive 5 Megapixlar och har PDAF, optisk bildstabilisator samt dubbla LED blixtar.
Kameralinserna håller en relativt hög kvalitet och ger fina bilder vid bättre ljusförhållanden. Bildkvaliteten är imponerande med tanke på telefonens pris.
Motorola Moto G7 Plus kommer med operativsystemet Android 9.0 Pie och det är en ren version av systemet vilket är positivt.
Den här mobiltelefonen kostar runt 3290 kronor och det är ett fullt godkänt pris om man kollar på specifikationer, funktioner och design.
Det är den här mobiltelefonen i G-serien du bör satsa på att skaffa ifall du vill ha en av dessa mobiltelefoner eftersom den har bäst prestanda av dessa. Det betyder förstås också att det är denna som har ett högre pris men du får valuta för de pengar du spenderar.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.