Lizard Boy


Varje dag vaknar miljarder människor, äter frukost och startar ett spel som en del av deras dagliga rutin.  Oavsett om du är ett proffs som filmar ditt spelande så att folk kan titta på dina videos på YouTube, någon som spelar online med vänner eller en pendlare som dödar tid på din resa till jobb eller skola. Vi är många som spelar och vi spenderar mycket tid med att spela olika spel.
Spel är definitivt en spännande aktivitet som kan göra att du har roligt med människor online och offline.  Spelindustrin producerar mängder av spel varje år just för att intresset är så oerhört stort.


Den populariteten återspeglas i filmerna som människor tittar på YouTube, intresset är så pass stort att två av de fem största  kanalerna med flest abonnenter världen över är spelrelaterade.
Lizard Boy är en liten YouTube kanal som har ett antal följare men som gärna vill växa och bli betydligt större. Tidigare hette vår kanal Aj Gamers men numera har vi bytt namn till Lizard Boy. Aj Gamers bildades 2018 så vi är fortfarande en ung kanal. Vi är två aktiva personer i vår YouTube kanal men ibland får vi hjälp av gästartister vilka gör ett bra jobb med att göra videorna kul att titta på.
Vi spelar både mobil spel och spel för konsoler och vi gör dessa videos för att vi tycker att det är roligt och för att vi är duktiga spelare. De spel som vi spelar är naturligtvis de spel som vi tycker är spännande och underhållande att spela och som vi hoppas att ni ska tycka vara underhållande att titta på.
Dagens spelare finns bland alla sorters människor och alla du känner  kan vara en spelare. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller hur gammal du är, för om du gillar videospel tycker du om videospel.  Det är det som gör dig till en gamer.



https://www.youtube.com/channel/UCGRJJFReECrJDTp-v-7-Yzw



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.