Warface :Global Operations


Warface: Global Operations är en multiplayer online First person shooter till mobilen.
Mobilspelet har en ganska imponerande grafik men delvis på grund av den fina grafiken tar spelet upp nästan 2GB i din mobiltelefon när man laddar ner det. 
Som vanligt i många av den här typen av spel är det möjligt att skaffa massor av vapen och uppgraderingar med intjänad spelvaluta eller genom att titta på reklam videor.
Om du inte orkar vänta är det möjligt att köpa dessa med riktiga pengar.
Även det brukar vara vanligt hos den här sortens gratis mobilspel som är kostnadsfria att ladda ner från PlayStore. Spelutvecklaren behöver förstås tjäna pengar på något sätt för att få chansen att underhålla spelet och alltså fortsätta att satsa på att erbjuda en utmärkt spelupplevelse under hela spelets livslängd. 
Banorna är små vilket leder till korta, intensiva matcher som varar i några minuter.
Rätt vad det är står man återigen i kö och väntar på att andra spelare ska joina nästa strid. Detta gör Warface: Global Operations till ett väldigt roligt och spännande mobilspel som kommer att ge många roande timmars action innan man tröttnar på spelet och letar vidare efter nästa kick.

En stor nackdel är att man endast har tillgång till en baskaraktär och att låsa upp en ny mer cool sådan tar det väldigt lång tid av spelande om du inte väljer att köpa karaktären med riktiga pengar vill säga.
Spelet flyter på mycket bra och kontrollerna är utmärkta med stora symboler på displayen som när man trycker på dem med ett finger gör så att du använder siktet, kasta handgranater med mera.
Man drar till vänster på displayen för att styra i vilken riktning sin spelkaraktär förflyttar sig runt omkring i spelmiljön.
Som standard inställning avlossar din spelkaraktär sitt vapen automatiskt när vapnet riktas mot någon fiende men om du föredrar det kan du ändra i inställningarna så att du styr det själv. 
En stor fördel när ditt primära vapen har fått slut på skott är att pistolen man också har med sig automatiskt dras av din karaktär i de situationer då man får slut på skott mitt i en eldstrid.
Det medför ofta att man undkommer med livet i behåll även om man behöver ladda sitt huvud vapen just när det är som mest action.
Warface: Global Operations är ett bra spel som passar bra att spela när man har lite tid över men det är knappast unikt och banbrytande men det är det inte många spel som är.
Det här mobilspelet är ganska okänt för de flesta och är enligt mig ett väldigt underhållande spel som egentligen borde vara mer känt än det är.
Spelet har bra grafik, inslag av mycket intensiva strider och är helt gratis att spela och är ett värdigt alternativ till det mer kända Call Of Duty Mobile vilket är ett spel i samma kategori. Men Call Of Duty är naturligtvis ett bättre spel än det här på många sätt. 
Det är faktiskt kul att finna den där gömda juvelen som få känner till.
Turligt nog har tillräckligt många gamers hittat Warface: Global Operations för ifall det är för få spelare skulle väntan på att få spela en omgång bli onödigt lång och då ledsnar man ganska fort.
Om det här blogginlägget har gjort er intresserad av spelet är det bara att tanka ner det till din smartphone och prova några spelomgångar. Skulle ni mot förmodan inte gilla det är det som alltid lätt att avinstallera.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.