Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 11 maj 2015

Huawei Y3Huawei Y3 är en väldigt billig lågbudgetmobil med mediokra specifikationer. Telefonen kostar nämligen runt 800 kr.
Denna lilla smartphone passar till exempel dig som behöver en extra mobiltelefon eller dig som endast använder din smartphone för att ringa eller skicka sms.
Huawei Y3 kan eventuellt vara bra som ditt barns första mobiltelefon.
Mobilen finns i färgerna svart, vitt, rött eller blått och jag tycker personligen att den vita är finast. Mobiltelefonen är 122,6 mm hög och 63,8 mm bred. Tjockleken ligger på 10,9 mm. Den väger 120 gram. Det är alltså en liten och nätt smartphone som med lätthet går ner i en ficka.
Huawei Y3 har en LCD display på 4 tum och med 480×800 pixlar. Förvänta dig inte att få en toppen display till det priset.
Den har ett Ram minne på låga 512 MB samt har ett internminne på bara 4 GB. Du har med andra ord inte så mycket plats för att installera eller spara något i denna mobiltelefon. Tänk på att mycket av internminnet försvinner till operativsystemet och förinstallerade appar.
Huawei Y3 drivs av en MTK 6582M processor på 1,3 Ghz. Processorn fungerar okej men den är förstås inte särskilt snabb och det händer att den laggar någon gång.
Kameran är på 5 Megapixlar.
Den har ett litet batteri på 1730 mAh.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar