Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 6 juni 2017

ZTE Nubia Z17ZTE Nubia Z17 är en flaggskepps mobil från 2017 och den har en unibody konstruktion samt är byggd av metall. Kanterna och hörnen är avrundade och telefonens design påminner om senare års iPhone.
Tillverkaren har satsat på att få fram en fantastisk smartphone och luren har Dolby Atmos högtalare och IR Blaster så att du kan använda din smartphone som fjärkontroll. Dessutom får du den senaste topp processorn från Qualcomm och en bra skärm.
På baksidan sitter en fingeravtryckläsare av hög kvalitet.
Den har en LCD display på 5,5 tum och denna display har 1080×1920 vilket ger en pixeltäthet på 403 ppi.
Som alla flaggskepps mobiler med självaktning kommer den med den senaste uppdateringen av operstivsystemet nämligen Android 7.1.1 Nougat.
ZTE Nubia Z17 drivs av en åttakärnig Snapdragon 835 processor på 2,35 GHz. Ram minnet är på 6 GB och internminnet är på 64 GB men det finns även en värstingmodell med hela 8 GB Ram minne och 128 GB inbyggt minne. Med ett så pass stort inbyggt minne behövs knappast något MicroSd kort eller så har i alla fall ZTE tänkt eftersom de inte har gjort det möjligt.
På baksidan sitter dubbla kameror på 12 Megapixlar och 23 Megapixlar och dessa kameror har 2×Optisk Zoom samt dubbel LED blixt.
Den främre kameran är på 16 Megapixlar.
Det har på senare tid blivit mer och mer vanligt med dubbla kameror på mobiltelefoner och det är bara några år sedan som HTC var ensamma med att ha dubbla kameralinser.
Detta är en toppmodell så den har naturligtvis utmärkta kameror som ger bra bilder.
Det inbyggda batteriet är på 3200 mAh och batteriet stödjer snabbladdning via Quick Charge 4.0 vilket innebär att batteriet laddas femtio procent fullt på 25 minuter.
ZTE Nubia Z17 är den första nmobiltelefonen med Quick Charge 4.0.
Priset landar på runt 500 dollar för basmodellen och det motsvarar ungefär 4650 kr men det priset är utan moms. För de pengarna får man en kraftfull och väldesignad smartphone som ligger i framkant när det gäller vissa specifikationer. En ZTE Nubia Z17 är betydligt billigare än till exempel iPhone 7 och Samsung Galaxy S8 men är till och med bättre än dessa två exempel med tanke på prestandan.
Det lönar sig ofta ekonomiskt​ att ha lite koll och aktivt leta efter ett bra köp och samtidigt får du en mer unik mobiltelefon än din omgivning och det är förstås alltid kul. Jag personligen tycker att det blir lite trist när alla vill äga samma mobiltelefoner som alla andra.
Handla aldrig en ny mobiltelefon på impuls utan kolla djupare än endast designen för då riskerar du att köpa helt fel telefon. Numera existerar smartphones med påkostad, fin design men med mediokra specifikationer och om du inte alls kollar på prestandan och jämför med andra telefoner så kan du göra en dålig affär.


https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar