Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 14 januari 2014

ZTE Nubia Z5s


ZTE Nubia Z5s är en 4G smartphone från den kinesiska tillverkaren ZTE som tidigare mest har varit kända för sina bra budgetmobiler. Detta är däremot en lite mer påkostad lur med bra specifikationer.
Den drivs av en Snapdragon 800 processor och har 2 GB Ram minne vilket gör att telefonen arbetar snabbt.  Den har även Adreno 330 GPU för att optimera grafiken.
Nubia Z5s är mycket lämplig för att titta på film och spela spel.
Den finns i två olika färger och i två varianter.  En med 16 GB inbyggt minne och en med 32 GB.  Den finns i svart eller vitt.
I mitt tycke är den vita modellen finare men detta är ju en smaksak.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar samt har autofokus och LED blixt. Framsidans kamera har hela 5 Megapixlar vilket är ovanligt.  Det brukar vanligtvis ligga runt 2 Megapixlar.
Batteriet på 2300 mAh har llite kapacitet för oss som använder våra mycket under dagarna.  Man har tur om det räcker på en laddning.
Mobilen kommer med Android 4.2.2 förinstallerat och jag vet inte hur ofta ZTE skickar ut uppdateringar till sina telefoner.
Den kostar 330 dollar i Amerika men vad den kommer att säljas för i Sverige är inte bekräftat.  Om man räknar om priset till svenska kronor landar det runt 3100 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar