Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 15 juli 2014

Rykten om Samsung Galaxy Note 4Samsung Galaxy Note 4 som troligen kommer att lanseras i September är som vanligt när det gäller Samsungs mobiler vara tillverkad av polycarbonat.  Det rör sig alltså ej om något premium material även om själva telefonens specifikationer och funktioner blir väldigt mycket premium.
Samsung Galaxy Note 4 kommer troligen bli vatten och dammtålig samt ha en display på 5,7 tum. Även en storlek på 5,9 tum har nämnts.
Skärmen kommer vara en QHD Amoled display på 2560×1440 pixlar.  Vilket är en förbättring från föregångarens display.
Den kommer att drivas av en Qualcom Snapdragon 805 processor eller en Exonys 5433 processor.  Ram minnet är på 3 GB men det finns också uppgifter om att det kan bli ett Ram minne på 4 GB.
Internminnet ligger på 32 GB.
Det finns en möjlighet att den kommer att ha en ögonscanner istället för en fingeravtrycksläsare.  Detta är något helt nytt när det gäller Smartphones vilket naturligtvis är mycket spännande att få prova.
Note serien har sin S Pen vilket är en detalj som gör att dessa telefoner sticker ut från andra tillverkares phablets.  Det följer sällan med någon penna och dom pennor som finns är på inget sätt lika avancerade.
Det är därför mycket troligt att S Pen kommer att bli ännu mer utvecklad med fler funktioner.
Rykten som florerar indikerar att det kommer gå att starta program med pennan och att man ska kunna skriva på displayen vem man vill ringa till.  Finns personen i mobilens telefonbok ringer den upp.
Det ska bli intressant att se hur många av dessa rykten som verkligen stämmer när telefonen slutligen har släppts på marknaden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar