Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 9 september 2014

Huawei Ascend G7


Huawei Ascend G7 är en smartphone i mellanklassen men det kan man inte se på den eftersom designen är av så pass hög kvalitet.  Den ser helt enkelt ut som en premium mobil. Detta är en stor unibody mobil med en display på 5,5 tum och 720 × 1280 pixlar.
Den har avrundade hörn och är ganska tunn med sin tjocklek på 7,6 mm.
Både Powerknappen och volymreglaget sitter på mobilens högra kant vilket gör dom lätta att komma åt med en hand. Om du vill ha en stor smartphone men till ett bra pris kan Huawei Ascend G7 vara ett bra alternativ.
Den har ett Ram minne på 2 GB och internminnet är på 16 GB men det går att utöka minnet något eftersom den även har plats för ett MicroSd kort på upp till 32 GB.
Man kan dock inte spara till exempel applikationer och spel på minneskortet.
Den här telefonen drivs av en Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz.  Batteriet är på 3000 mAh och går inte att byta ut eftersom mobilen är en unibody konstruktion.  Den har ett energisparläge som gör det möjligt att hålla igång telefonen lite längre om det skulle behövas.
Kameran är på 14 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.  Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
Priset är okänt eftersom telefonen inte är släppt ännu men den kommer att ha ett bra pris.  Priset ligger runt 299 pund vilket motsvarar 2740 kr men sedan får man ju även tänka på den svenska momsen så priset kommer bli något högre än så när den släpps i Sverige.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar