Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 6 september 2014

Huawei Ascend Mate 7


Huawei Ascend Mate 7 är utan tvivel en riktigt premium Phablet och Huawei har verkligen tänkt på detaljerna när dom har designat denna stora mobiltelefon. Den har en unibody konstruktion och är tillverkad av ett stycke aluminium. Detta är en tunn telefon med en tjocklek på 7,9 mm.
Den är 157 mm hög och 81 mm bred vilket gör den något större än konkurrenten Samsung Galaxy Note 4.
Displayen på 6 tum och med 1080×1920 pixlar täcker till större delen upp fronten på telefonen.
På bakstycket sitter en kamera på 13 Megapixlar och denna kamera har LED blixt samt en mängd funktioner som till exempel Ultra Snapshot, All-Focus samt Beauty Mode.
En bit under kameran sitter en fingeravtrycksläsare av hög kvalitet. Den fungerar väldigt bra och det räcker att man sätter fingret på den. Man behöver alltså inte dra fingret över fingeravtrycksläsaren.
Med denna kan man bland annat låsa upp telefonen. Man kan också öppna appar och öppna kameran med hjälp av sitt fingeravtryck.
Denna smartphone drivs av en åttakärnig HiSilicon Kirin 925 processor på 1,8 GHz som är framtagen av Huawei själva.
Mate 7 finns i två olika varianter. En med ett RAM minne på 2 GB och ett internminne på 16 GB. Den andra har ett RAM minne på 3 GB och ett internminne på 32 GB.
Minnet kan också utökas med ett minneskort på 32 GB.
Batteriet är på 4100 mAh. Ett stort batteri behövs eftersom detta är en Phablet men den klarar ändå av mer än en dag på en laddning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar