Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 1 september 2014

ZTE Blade Vec 4G


ZTE Blade Vec 4G är en smartphone i budgetsegmentet.  Den kostar nämligen runt 2000 kr och med tanke på priset får du mycket för pengarna.  Den har en fin enkel design och en bra byggkvalitet.  Displayen är på 5 tum och är på 1280×720 pixlar.  Baksidan består av en Kevlar mönstrad plast som faktiskt är riktigt snyggt.  Både framsidan och baksidan är täckt av glas.
Det är en unibody mobil så batteriet på 2300 mAh är inte utbytbart.  Just detta är något som är vanligt hos dom flesta mobil tillverkare idag.
Telefonen drivs av en fyrkärnig Snapdragon 400 processor på 1,2 Ghz samt har ett Ram minne på 1 GB och internminnet är på 16 GB.  Det finns ingen plats för ett MicroSd kort så man måste klara sig på det minne som finns installerat på mobilen.
ZtE Blade Vec 4G har en okej processor men när man använder lite mer krävande applikationer och spel kan det gå lite långsammare.
Kameran på 13 Megapixlar är godkänd men klarar inte att leverera bra bilder tagna i mörkare miljöer.  Bilderna blir då oskarpa och färgåtergivningen blir inte så bra.  ZTE brukar ofta ha lite sämre kameror än dom närmaste konkurrenterna.
Den kommer med den senaste versionen av operativsystemet förinstallerat och själva systemet är rent och avskalat vilket är en fördel.  Många tillverkare lägger på sitt egna UI på Androids operativsystem vilket gör att telefonens internminne minskar samt att telefonen arbetar långsammare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar