Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 4 november 2014

Motorola Droid Turbo


Motorola Droid Turbo har förmodligen bland dom bästa specifikationerna på marknaden just nu.  Den är ett riktigt kraftpaket med ett Ram minne på 3 GB och fyrkärnig Snapdragon 805 processor på 2,7 GHz.  Den klarar med lätthet av allt utan problem.
Den har en Super AMOLED display på 5,2 tum. Skärmen är på 1440×2560 pixlar.
Framsidan domineras av displayen och under denna sitter tre fysiska knappar. Nämligen hemknappen, bakåtknappen samt menyknappen.
På dess högra kant sitter power knappen och volymen medans den vänstra sidan är helt utan knappar.
Runt Motorola Droid Turbos kanter löper en ram av metall. Baksidan har en egen unik finish som gör att luren sticker ut i mängden. Den är 143,5 mm hög och 73,3 mm bred. Tjockleken ligger på 11,2 mm.
Denna smartphone har en vattenavvisande nano beläggning men den är inte vattentålig så den tål inte att tappas i vatten.
Den har också Quick Sharge 2.0 vilket innebär att batteriet kan laddas till 60 procent fullt på endast 30 minuter och detta är rätt så imponerande.  Batteriet är dessutom på hela 3900 mAh.  Den har alltså ett stort batteri utan att vara en phablet och detta innebär naturligtvis att batteriet räcker länge på en laddning.
Internminnet är på 32 eller 64 GB beroende på vilken version av telefonen du väljer att köpa. Men det finns ingen möjlighet att utöka minnet med ett minneskort.
Huvudkameran är på 21 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Droid Turbo har som sagt väldigt bra specifikationer.
Denna smartphone kommer med Operativsystemet Android 4.4.4 Kitkat installerat direkt vid köpet. Naturligtvis kommer den att uppdateras till den senaste versionen så fort den kommer.
Just nu säljs den här mobiltelefonen endast via en amerikansk telefonopperatör men den kommer troligen till Sverige senare.  Möjligtvis under ett annat namn.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar