Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 30 december 2014

LG L Bello


LG L Bello är en budgetmobil som är tillverkad av plast och designen är tydligt inspirerad av flaggskepps modellen LG G3.
Materialet har dock inte samma höga kvalitet som på LG G3 utan ger ett billigare intryck. Likt denna telefon har den knappar placerade på baksidan.
LG L Bello väger 137 gram samt är 138,1 mm hög och 70,6 mm bred. Tjockleken ligger på 10,7 mm.
Denna smartphone har en display på 5 tum och har 480×854 pixlar.  Displayens kvalitet ligger  långt under toppmodellerna.
Ram minnet är på 1 GB och internminnet är på 8 GB vilket är knappt godkänt. Minneskapaciteten går  att utöka med ett minneskort på upp till 32 GB.  Detta är naturligtvis bra med tanke på det lite låga internminnet men tänk på att det oftast inte går att spara till exempel applikationer på MicroSd kort. Dessa måste sparas i telefonens interna minne.
Mobiltelefonen drivs av en fyrkärnig Snapdragon 400 processor på 1,3 Ghz. Det rör sig alltså inte om en kraftfull processor men den duger och klarar av det den ska göra.
Batteriet är på 2540 mAh.
Kameran är på 8 Megapixlar och har funktioner som Gesture Shot som gör det möjligt att ta bilder med en gest med handen framför kameran. Denna funktion gör att det går att ta selfies på ett längre avstånd från mobiltelefonen.
LG L Bello har även KnockCode med vilken man kan väcka telefonen från viloläget med några knackningar på skärmen och detta med ett mönster du själv har ställt in.
Den här smartphonen släpptes i September 2014.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar