Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 6 januari 2015

LG G Flex 2


LG G Flex 2 har lanserats på CES-MÄSSAN 2015. LG G Flex 2 liknar designmässigt flaggskepps mobilen LG G3 men den stora skillnaden är att den är böjd. Telefonen är inte bara böjd, den är också flexibel.  Det vill säga om du pressar ned telefonen mot en hård yta och sedan släpper den återgår den till sin ursprungliga form. G Flex kanter har blivit förstärkta för att den ska tåla fall från låg höjd. Om telefonen landar på kanten kommer den inte gå sönder så lätt.
Den självläkande baksidan från föregångaren LG G Flex har förbättrat.  Den läker nu betydligt fortare samt klarar av något svårare repor. Naturligtvis klarar denna smartphone inte av att läka djupa hack och allvarligare skador.
LG G Flex är en av dom första mobiltelefonerna med en åttakärnig Snapdragon 810 processor och denna processor är på 2,0 Ghz.
Telefonen kommer i två olika varianter. Den ena med ett Ram  minne på 2 GB och ett internminne på 16 GB. Den andra har ett Ram minne på 3 GB och ett internminne på 32 GB.
Det finns plats för ett MicroSd kort för att utöka minneskapaciteten ytterligare.
Displayen som är på 5,5 tum har samma storlek som den som sitter på LG G3. Displayen har 1920×1080 pixlar vilket är väldigt bra men LG G3 har en ändå bättre display på hela 1440×2560 pixlar.
Den har en kamera på 13 Megapixlar samt ett batteri på 3000 mAh.
LG G Flex 2 är 149,1 mm hög och 75,3 mm bred. Tjockleken varierar men där den är mest tjock är den 9,4 mm. Vikten ligger på 152 gram.
Den kommer med Android 5.0 förinstallerat.
När den släpps på marknaden senare i vår kommer den troligen att kosta något mer än  LG G3.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar