Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 19 februari 2015

LG G Flex 2 släpps i Sverige.LG G Flex 2 kommer att släppas till försäljning men i en begränsad upplaga nu i slutet av Mars. Du kan förboka den hos NetOnNet och Tele 2 redan den 20 Februari. Det rekomenderade priset ligger på 5990 kr.
LG G Flex har en böjd design vilket gör att telefonen sticker ut i mängden. Det rör sig om en unik och väldesignad smartphone med den allra bästa prestandan just nu. Det är bland annat den första mobiltelefonen som har den nya Snapdragon 810 processorn. Processorn har hela åtta kärnor och är på 2,0 Ghz.
Ram minnet är på 2 GB och internminnet är på 16 GB men minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort på upp till 128 GB. Det finns även en variant på 3 GB Ram minne samt ett internminne på 32 GB. LG G Flex 2 är helt enkelt ett riktigt kraftpaket som klarar av allt från mer krävande spel till enkel surf på nätet.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är en normal storlek med tanke på den stora displayen. Smartphones med större skärm behöver helt enkelt ett större batteri eftersom en större skärm drar mer batteri.
Kameran är på 13 Megapixlar och har laserfokus.
Displayen är alltså en böjd HD P-OLED display på 5,5 tum med 1080×1920 pixlar. Detta är en vanlig pixeltäthet hos dagens toppmodeller.  Man kan dock nämna att LG G3 har en ändå bättre display.
Den böjda designen gör att telefonen följer ansiktets form när du ringer och detta förbättrar ljudet eftersom din mun kommer närmare högtalaren. Att telefonen är böjd gör även att skärmen minskar reflektionerna från solen och ger alltså en bättre betraktningsvinkel.  LG G Flex 2 ligger dessutom skönt i handen på grund av dess ergonomiska design.
Denna smartphone passar dig som vill ha topp prestanda och ovanlig design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar