Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 20 juni 2015

Samsung Galaxy Core PrimeSamsung Galaxy Core Prime är ännu en lågbudgetmobil från Samsung. Telefonen har den vanliga Samsung designen och är alltså designmässigt inget som sticker ut i mängden av mobiler från denna tillverkare.
Samsung Galaxy Core Prime har en kompakt design och dess hörn är lätt rundade vilket gör den skön att hålla i handen. Den är 130,8 mm hög och bredden är på 67,9 mm. Tjockleken ligger på 8,8 mm.
Denna lilla smartphone får lätt plats i fickan.
Samsung Galaxy Core Prime passar dig som mest ringer och skickar sms med din mobiltelefon. Att surfa någon gång ibland eller spela något enstaka spel någon gång ibland går också bra men det stora problemet är att denna smartphone har ett litet batteri som töms fort. Batteriet är på 2000 mAh.
Displayen är på 4,5 tum och har 400×800 pixlar. Det är naturligtvis inte en av dom bästa displayerna på marknaden men den duger för dig som mest ringer med din mobiltelefon.
Den har ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på 8 GB. Det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB. På minneskortet går det däremot inte att spara applikationer eller spel.
Core Prime drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz.
Prestandan är alltså typisk för lågbudgetmobiler.
Kameran är på 5 Megapixlar och den har autofokus och LED blixt.
Priset för denna smartphone hamnar runt 1500 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar