Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 27 juni 2015

Samsung Galaxy J5Samsung Galaxy J5 är en helt ny smartphone i mellanklassen och en av många sådana i Samsungs växande sortiment i mellansegmentet.
Galaxy J5 har precis lanserats i Kina och ingen vet ännu om eller när den kommer att släppas i övriga världen.
Denna smartphone har en fin mer premium design. Det är en tunn mobiltelefon som är skön att hålla i handen eftersom den inte har några skarpa kanter.
Samsung Galaxy J5 är 142 mm hög och 73 mm bred. Tjockleken landar på 8,5 mm. 
Den har en display på 5 tum och med 720×1280 pixlar.
Samsung Galaxy J5 har ett Ram minne på 1,5 GB. Denna mobil har alltså ett helt okej Ram minne och det är en viktig aspekt att tänka på eftersom Ram minnet är med och påverkar hur snabbt mobilen arbetar. Ett för litet Ram minne innebär nämligen att mobiltelefonen kan bli långsam och lagga.
En annan viktig detalj att titta på är processorns kapacitet. Samsung Galaxy J5 drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz. Denna processor är godkänd och klarar av dom vanligaste arbetsuppgifterna utan problem.
Internminnet var på 16 GB och den har plats för ett minneskort på upp till 128 GB.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Det unika med denna smartphone är att den främre kameran på 5 Megapixlar även den har LED blixt. Detta för att man lättare ska kunna ta bra selfies. Den här mobilen är inte den första mobiltelefonen med LED blixt vid den främre kameran men det är den första från Samsung.
Batteriet är på 2600 mAh och det är en okej batteristorlek men ett större batteri hade förstås varit bättre.
Samsung Galaxy J5 finns i färgerna svart, vitt eller guld.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar