Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 7 augusti 2015

Asus Zenfone MaxAsus Zenfone Max är en helt nyligen presenterad phablet i mellansegmentet vars utmärkande egenskap är ett gigantiskt batteri på hela 5000 mAh. Detta batteri gör att denna smartphone kan klara ett par dagar på en laddning. Kombinationen av displayens lägre pixeltäthet och den lite svagare processorn gör att batteriet räcker ändå längre än den skulle ha gjort annars.  Om Asus Zenfone Max till exempel skulle ha haft en QHD display och en kraftfullare processor skulle batteriet påverkas negativt. Dessa drar nämligen mer ström.
Displayen är på 5,5 tum och har 720×1280 pixlar.
Denna phablet drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz. Detta är en typ av processor som är vanlig i budgetmobiler. Den är vanlig eftersom det är en billig men ändå kapabel processor.
Asus Zenfone Max har ett Ram minne på 2 GB samt ett internminne på antingen 8 GB eller 16 GB.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och har både laserfokus och dubbel LED blixt.
Det rör sig om en bra kamera som ger fina bilder. Den främre kameran är på 5 Megapixlar.
För att kunna pressa in ett så pass stort batteri måste telefonen naturligtvis bli ganska stor.
Asus Zenfone Max passar dig som är ute efter en smartphone med en bra batteritid och som inte har något emot att ha en stor mobiltelefon.
Alltså dig som prioriterar ett stort batteri framför topp specifikationer. Den har även dubbla simkortsplatser så den är ett bra alternativ för dig som reser mycket mellan två olika länder. Du kan ha två olika lokala sim kort och växlar lätt mellan dessa.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar