Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 6 augusti 2015

Månadens fynd ( Augusti 2015).LG G3 som är en toppmodell från 2014 har gått ner rejält i pris och kan nu köpas för så lite som 3199 kr vilket är billigt med tanke på vad man får för pengarna. Eller vad sägs om följande specifikationer?
Man får en smartphone med en QHD display på 5,5 tum alltså med 2560×1440 pixlar. Detta är en skarp och detaljrik display med utmärkt bildkvalitet.
Lg G3 drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,5 Ghz. Denna processor klarar bland annat med lätthet dom mest krävande spelen.
Kameran är på 13 Megapixlar och har laserfokus och LED blixt. Denna kamera ger mycket bra bilder.
Dessutom har LG G3 ett batteri på 3000 mAh vilket är en vanlig storlek på batterier i så kallade phablets.
Denna phablet finns i två olika varianter. Den ena har ett Ram minne på 2 GB samt ett internminne på 16 GB. Den andra har ett Ram minne på 3 GB samt ett internminne på 32 GB. Det lönar sig mer om man köper versionen med 32 GB eftersom man då även får mer Ram minne.
Denna smartphone finns i färgerna svart, vitt eller guld. LG G3 är en välbyggd mobiltelefon med ett löstagbart bakstycke. Batteriet går alltså att byta ut när det börjar bli dåligt. Detta är en klar fördel.
Telefonen är byggd av plast men den har behandlats så att det ska se ut som den är tillverkad av borstad aluminium. Den har helt klart en väldigt fin och premium design.
Det bästa pris jag har hittat är hos O.five där 32 GB varianten kostar 3199 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar