Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 20 oktober 2015

Oppo R7sOppo R7s är en tunn unibody mobil byggd av metall. Den som vill äga en väldesignad smartphone i mellansegmentet bör ta en titt på denna mobiltelefon. Med sin mer lyxiga design och relativt billigt pris är denna mobil helt enkelt ett fynd.
Denna phablet har en AMOLED display på 5,5 tum och denna display har 1920×1080 pixlar vilket innebär att den har en HD display.
Displayen är lätt kurvad över kanterna. Den har alltså ett så kallat 2.5 D glas.
Oppo R7s har ett Ram minne på otroliga 4 GB samt ett internminne på 32 GB. Dessutom finns det plats för ett MicroSd kort på upp till 128 GB.
Den drivs av en åttakärnig Snapdragon 615 processor på 1,5 Ghz. Detta är en processor som är vanlig hos mobiltelefoner i mellanklassen.
Batteriet är på 3070 mAh och det är en vanlig storlek hos så kallade phablets där batterierna är på runt 3000 mAh. Den storleken behövs för att hålla igån en så pass stor display. Detta batteri bör räcka mer än en dag på en laddning eftersom phablets med betydligt kraftfullare processorer brukar klara av en dag på en laddning.
Huvudkameran är på 13 Megapixlar och den främre kameran är på 8 Megapixlar.
Tillverkaren Oppo är tyvärr fortfarande ganska okänd i Sverige. Utomlands är dom dock kända för att tillverka mobiltelefoner av bra kvalitet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar