Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 6 maj 2016

Bra och billiga smartphones. LG Spirit.LG Spirit är en budgetmobil tillverkad av plast och själva mobilen är lätt böjd längdriktningen vilket gör att den är skön att hålla i handen. Konstruktionen i övrigt är rätt så fyrkantig och designmässigt påminner den på sätt och vis om en LG G4 men en budgetvariant av denna.
LG Spirit är ganska tjock med en tjocklek på 10 mm. På baksidan under kameralinsen sitter volym och powerknappen precis som vanligt hos mobiler från LG.
Den har en LCD display på 4,7 tum och med 1280×720 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 312 ppi.
Denna display är ljus och skarp med någorlunda bra färgåtergivning även om färgerna saknar livfullhet.
Displayen skyddas av Gorilla Glas 3.
Den har ett Ram minne på 1 GB samt ett internminne på 8 GB. Nackdelen med ett så litet inbyggt minne är att det fylls fort. Det är i minsta laget. Minneskapasiteten går att utöka med ett minneskort på upp till 32 GB.
Den drivs av en fyrkärnig Snapdragon 410 processor på 1,2 Ghz. Detta är långt ifrån den kraftfullaste processorn på marknaden men den är vanligt förekommande i budgetmobiler som den här. Processorn klarar med lätthet enklare arbetsuppgifter men klarar inte av mer avancerade spel.
Den bakre huvudkameran är på 8 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Den främre kameran är på 1 Megapixlar.
Batteriet är på 2100 mAh och det är något för litet för att klara av en dag på en laddning.
Det operativsystem som kommer förinstallerat är Android 5.0 Lollipop.
Som vanligt när det gäller billigare mobiltelefoner får man kompromissa när det gäller specifikationerna. Du får helt enkelt avgöra vad som är viktigast för dig. Om du till exempel sällan tar bilder med din lur behöver du ju inte en så bra kamera.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar