Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 9 juni 2016

ZTE Blade A2ZTE Blade A2 är en ny smartphone med en mer premium design och okej prestanda till ett otroligt billigt pris. Den är huvudsakligen byggd av metall och är en unibody konstruktion. Hörnen och kanterna är avrundade vilket gör att mobilen både ser fin ut och ligger bra i handen. Luren är relativt tunn med en tjocklek på 7,9 mm.
Under displayen sitter tre fysiska knappar och på baksidan under kameralinsen sitter en cirkulär fingeravtrycksläsare. Tillverkaren påpekar att fingeravtrycksläsaren låser upp mobilen välsnabbt.
ZTE Blade A2 har en display på 5 tum och denna display har 720×1280 pixlar. Det rör sig alltså knappast om den skarpaste displayen på marknaden men den kan ändå duga med tanke på skärmens storlek. Med tanke på att det här är en mobiltelefon som kostar runt 100 dollar det vill säga 800 kr får man räkna med att det sparas in på vissa specifikationer. Ett eventuellt svenskt pris blir dock alltid högre på grund av den svenska momsen.
Ram minnet är på 2 GB och internminnet är på 16 GB. Det finns plats för ett minneskort men där kan du inte spara applikationer.
Man kan sätt in ett MicroSd kort på upp till 128 GB och där kan du bland annat spara bilder, musik, film eller dokument.
Motorn i denna smartphone är en åttakärnig MediaTek MT6750 processor på 1,5 GHz.
Den bakre kameran är på 13 Megapixlar och har LED blixt. Den främre kameran är på 5 Megapixlar och har även den LED blixt.
Batteristorleken ligger på 2500 mAh. Detta batteri bör klara en dag på en laddning mest tack vare de lite sämre specifikationerna.
ZTE Blade A2 är mycket välkonstruerad med tanke på det billiga priset.
Denna smartphone passar dig som vill ha en extra mobiltelefon eller dig som varken vill eller kan spendera så mycket pengar på din telefon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar