Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

fredag 17 februari 2017

One Plus 3TOne Plus 3T är en lättare uppgraderad version av One Plus 3. Man har bytt till en nyare, ändå mer kraftfull processor, ny färg samt monterat in en bättre kameralins.
One Plus 3T är fortfarande ett av de bästa alternativen på marknaden för de som är prismedvetna och vill få så mycket som möjligt för sina pengar.
Mobiltelefonen har en elegant design med en full metall, unibody konstruktion samt lätt böjd baksida och avrundade hörn och kanter. Mobilen har en fantastisk byggkvalitet.
Jag personligen fullkomligt älskar One Plus 3T och dess design. Detta är en topp mobil som lätt kan konkurera med mer kända tillverkares flaggskepps mobiler och detta trots att One Plus 3T oftast är betydligt billigare.
Den stora nackdelen är att du är tvungen att betala den här mobiltelefonen kontant. Med det menar jag att du måste ha hela summan på ditt konto när du beställer telefonen. Du kan inte delbetala den via ditt mobilabonnemang eller delbetala den på något annat sätt.
One Plus 3T släpptes till försäljning i November 2016 och den har en riktig topp prestanda och få kompromisser.
Displayen är en AMOLED display på 5,5 tum och denna display har 1080×1920 pixlar. Pixeltätheten ligger på 401 ppi så displayen är skarp och bra med utmärkt färgåtergivning.
Den har ett Ram minne på otroliga 6 GB samt ett internminne på 64 eller 128 GB. Däremot finns ingen plats för ett minneskort men med ett så pass stort inbyggt minne är det knappast nödvändigt.
Processorn är en fyrkärnig Snapdragon 821 processor på 2,3 GHz.
Detta är en purfärsk topp processor som sitter i de allra bästa mobiltelefonerna. Denna smartphone är alltså både kraftfull och snabb. Prestandan är helt fantastisk med One Plus 3T.
Den bakre kameran är på 16 Megapixlar och har autofokus och optisk bildstabilisator. Den främre kameran är också den på 16 Megapixlar.
Under displayen i Hemknappen sitter en fingeravtryckläsare och i lurens underkant sitter en USB Typ C port samt ett hörkursuttag.
Det inbyggda batteriet på 3400 mAh stödjer snabbladdning via One Plus egna laddnings system som de kallar Dash Charge och det innebär att batteriet klarar av att ladda sextio procent fullt på trettio minuter. Detta är förstås praktiskt och väldigt imponerande.
One Plus 3T kommer med Android 7.0 Nougat förinstallerat och det är den senaste versionen av systemet vilket naturligtvis alltid är bra att ha. Man får då alla förbättringar och de allra senaste funktionerna. Alla tillverkare har sina egna skinn och One Plus variant heter Oxygen OS 4.0.2. Jag vill gärna ha ett så rent operstivsystem som möjligt men One Plus skinn är betydligt bättre än många andras. Det finns oerhört många möjligheter till att anpassa din smartphone efter just ditt tycke och smak.
One Plus 3T har ett pris från 4295 kr och går endast att beställa direkt från tillverkaren, detta för att de ska kunna hålla nere priset på sina produkter.
One Plus marknadsför inte heller sina mobiltelefoner genom dyra reklam kampanjer för att på det sättet kunna sälja sina smartphones till överkomliga, konkurrenskraftiga priser.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar