Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 10 april 2017

Honor 8 ProHonor är ett billigare undermärke till Huawei som ofta ärver specifikationer och funktioner av Huaweis flaggskepps mobiler.
Du får alltså en liknande prestanda till ett billigare pris och det är förstås alltid bra.
Honor 8 Pro är en ny mobiltelefon i samma serie och medans vanliga Honor 8 var klädd nästan helt i glas är nya Honor 8 Pro nästan helt av metall. Den mobiltelefonen​ var byggd av plast men fronten och baksidan var täckt av ett lager glas.
Jag gillar verkligen smartphones konstruerade av metall, de känns mer lyxiga och samtidigt mer robusta i sin konstruktion.
Honor 8 Pro är inte någon kompakt smartphone utan den är stor och passar därför utmärkt för multimedia konsumtion. Den här luren skulle passa mig alldeles utmärkt eftersom jag använder mina mobiltelefoner för att skriva blogginlägg, titta på streamad film och spela spel.
Displayen är en LCD display på 5,7 tum och denna display har 1440×2560 pixlar. Pixeltätheten landar därmed på otroliga 515 ppi. Du får en väldigt skarp display med bra färgåtergivning och betraktningsvinkel.
Processorn är en åttakärnig HiSilicon Kirin 960 processor på 2,4 GHz.
Ram minnet är på 4 GB och internminnet är på 64 GB. Det finns till och med plats för ett minneskort på upp till 256 GB.
Det finns gott om plats i denna mobil så du behöver inte direkt oroa dig för att det snabbt ska ta slut.
På telefonens​ baksida sitter dubbla kameror på 12 Megapixlar och de har laser autofokus och dubbel LED blixt.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar. Just dubbla bakre kameror är något som tillverkaren Huawei har satsat mycket på på senare tid och det finns fördelar med denna funktion. Dels går det att ändra fokus på bilder i efterhand och dels går det lättare att ta panorama bilder. De bilder man tar kan också bli mer skarpa när man kombinerar ihop de bilder kameralinserna har tagit till en bild. Helst i de fall när den ena kameralinsen tar svartvita bilder och den andra foton i färg.
Honor 8 Pro har DTS Ljudförbättring, USB Typ C port samt snabbladdning. Detta med andra ord en fantastisk smartphone med topp prestanda och moderna funktioner som också passar dig med lite högre krav när det gäller specifikationerna. Det är ju hur du personligen använder din mobiltelefon som avgör vilken mobil som duger för dig. Gamla Faster Agda som mest använder sin mobiltelefon för att ringa behöver kanske inte den allra senaste toppmodellen utan skulle utan problem täcka sina behov med en enklare budgetmobil. Man behöver faktiskt inte spendera mer pengar än man faktiskt behöver.
Honor 8 Pro har ett stort inbyggt batteri på 4000 mAh.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 7.0 Nougat men med Huaweis skinn Emotion UI 5.1 som är ett hårt anpassat sådant. Du får alltså inte direkt ett rent Android som jag personligen föredrar.
Honor 8 Pro kommer att släppas till försäljning i April 2017 och kommer ha ett pris runt 593 dollar vilket direktöversatt blir runt 5726 kr. Problemet​ med den höga svenska momsen medför att telefoner och allt annat blir onödigt dyrt. Detta är något jag märker tydligt när jag som egenföretagare sätter priser på våra produkter.
Ett billigare alternativ är vanliga Honor 8 som kostar runt 3590 kr eller One Plus 3T som har en prislapp på 4295 kr.

https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar