Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 13 april 2017

Samsung Galaxy Xcover 3Samsung Galaxy Xcover 3 är en tålig men samtidigt relativt billig smartphone som släpptes till försäljning i April 2015. Som vanligt med den här typen av mobiltelefoner har den budget prestanda men denna har också ett budgetpris vilket inte alltid är fallet.
Xcover 3 har en fyrkantig design och hörnen har extra tjocklek som skyddar displayen. Kanterna på telefonen är gjorda av en seg, elastisk plast som är texturerade för att ge ett bra grepp.
Denna smartphone har både en IP67 Certifiering och en MIL-STD-810G Certifiering vilket innebär att den är vattentålig och klarar av att vistas på 1 meter djupt vatten i upp till 30 minuter och den tål solstrålning och termal schock. Detta är helt enkelt en mobiltelefon för dig som lever ett aktivt liv ute i naturen eller har ett arbete där det är bra om din smartphone tål lite omild behandling.
Den har en PLS display på 4,5 tum och denna display har låga 480×800 pixlar och displayen har dålig upplösning och dålig betraktningsvinkel. Men den kan duga för dig som mest använder din mobiltelefon för att ringa samtal. Jag inbillar mig att den som skaffar den här sortens mobiltelefoner inte precis använder den för att spela spel eller titta på streamad film.
Samsung Galaxy Xcover 3 har ett Ram minne på 1,5 GB samt ett internminne på 8 GB och det finns plats för ett MicroSd kort på upp till 256 GB. Om du gärna installerar applikationer räcker tyvärr inte ett inbyggt minne på 8GB. Minneskortet​ hjälper inte riktigt heller eftersom det sällan går att spara appar där.
Telefonen drivs av en fyrkärnig Marvell Armada PXA1908 processor på 1,2 GHz och detta är en okänd processor.
Den bakre kameran är på 5 Megapixlar och har autofokus och LED blixt medans den främre kameran är på 2 Megapixlar.
Batteriet är på 2200 mAh och det är möjligt att byta ut det ifall du skulle vilja ha med dig ett fulladdat extra batteri och när batteriet börjar bli dåligt kan du skaffa ett nytt. Detta förlänger mobilens livslängd.
En smart detalj är att mobilen varnar om du inte har satt fast bakstycket korrekt.
Ett batteri som är så litet är egentligen för litet eftersom det på grund av sin storlek behöver laddas ofta men den svaga prestandan hos denna smartphone hjälper till att förbättra batteritiden. En mobil med kraftfull processor samt stor HD display förbrukar betydligt mer ström än en lågbudgetmobil.
Om Samsung Galaxy Xcover 3 ser ut att vara en mobiltelefon som skulle passa dig finns den nu att köpa från Fenzie för endast 2013 kr.https://www.fenzie.se/product/samsung-g389-galaxy-xcover-3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar