Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 9 oktober 2017

Blackberry Motion


Den helt nya Blackberry Motion har presenterats och den har denna gång inget QWERTY tangentbord.
Blackberry Motion har en härdad aluminumram och en baksida av greppvänlig texturerad plast av hög kvalitet.
Under displayen sitter en fingeravtryckläsare med Blackberry logga på. I mobiltelefons underkant sitter en USB Typ C port.
Denna gång har mobilen en IP67 Certifiering och är därmed vatten och dammtålig och kan vistas på 1 meter djupt vatten i upp till 30 minuter.
Som vanligt med Blackberrys mobiltelefoner har den inbyggd säkerhet direkt från början. Deras smartphones har alltid ett stort fokus på mobil säkerhet och anses vara oerhört säkra produkter.
Den har en LCD display på 5,5 tum och har 1080×1920 pixlar vilket ger en pixeltäthet på 401 ppi.
Blackberry Motion har en åttakärnig Snapdragon 625 processor på 2 GHz samt har ett Ram minne på 4 GB. Det inbyggda minnet är på 32 GB och det finns plats för ett minneskort på upp till 256 GB så minneskapaciteten går att utöka på ett enkelt sätt.

Det inbyggda batteriet är på hela 4000 mAh och stödjer snabbladdning via Quick Charge 3.0 som medför att telefonen laddar femtio procent fullt på furtio minuter.
Den har en framåtriktad kamera på 8 Megapixlar och den bakre kameran är på 12 Megapixlar med autofokus och dubbel LED blixt. Dessa kameror ger bra bilder som duger för sociala medier men det är inte de bästa kamerorna där ute. Resultatet blir dock fullt godkänt.
Operstivsystemet som kommer förinstallerat är Android 7.1 Nougat som är en relativt färsk version av systemet även om den inte har den allra senaste uppdateringen av Android.
Blackberry Motion har en fantastisk batteritid och allt flyter på bra då man har valt en av de mest effektiva, batterisnåla budget processorerna på marknaden. Den är ett bra arbetsverktyg med produktivitet i åtanke.
I det närmaste samtliga Blackberry mobiltelefoner tillverkas numera av TCL i nära sammarbete med Blackberry.
Till en början kommer denna smartphone endast att säljas i mellanöstern men det är förstås möjligt att den even släpps till försäljning i andra områden framöver.
Priset landar på 450 dollar vilket motsvarar ungefär 4600 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar