Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 2 oktober 2017

Huawei Mate 9 Pro


Huawei Mate 9 Pro är en flaggskepps mobil som verkligen utstrålar lyx. Den har helt enkelt en mycket premium design och är en väldigt välkonstruerad smartphone med en unibody konstruktion och byggd av metall.
Displayens långsidor är böjda på samma vis som Samsungs senaste toppmodeller.
Huawei Mate 9 Pro har en fingeravtryckläsare ( under displayen), USB Typ C port samt kameraoptik från Leica.
Denna smartphone har en AMOLED display på 5,5 tum och denna display har 1440×2560 pixlar vilket ger en pixeltäthet på hela 534 ppi. Displayen är otroligt skarp och har utmärkt färgåtergivning och Mate 9 Pro har en stor fördel lämplig för multimedia.
Luren har en åttakärnig HiSilicon Kirin 960 processor på 2,4 GHz samt har ett Ram minne på 6 GB. Det inbyggda minnet är på 64 GB eller ett internminne på 128 GB. Det finns ingen plats för ett minneskort men det behövs å andra sidan inte när minneskapaciteten redan är så pass bra redan från start.

Den främre kameran är på 8 Megapixlar och de bakre huvudkamerorna är på 20 Megapixlar och den andra kameralinsen är på 12 Megapixlar. De har laser autofokus och dubbel LED blixt.
Kameralinsen på 12 Megapixlar är en svartvit sådan och den sammarbetar med färgkameran för att ge ett förbättrat bildresultat.
Batteriet är på 4000 mAh och stödjer snabbladdning och det är förstås fantastiskt med ett så stort batteri och det bör vara mycket bra för batteritiden.
Huawei Mate 9 Pro kommer med operstivsystemet Android 7.0 Nougat men med Huaweis hårt anpassade skinn Emotion UI 5.0.
Den här mobiltelefonen släpptes till försäljning i Januari 2017 och har nu efter en tid gått ner rejält i pris. Webhallen säljer versionen med ett inbyggt minne på 128 GB för så lite som 5490 kr och det är förstås ett väldigt bra pris med tanke på vad du faktiskt får för pengarna.
Du får en flaggskepps mobil med topp prestanda, funktioner och design. När man köper en toppmodell behöver man sällan kompromissa med specifikationerna vilket man däremot alltid gör när man köper en lågbudgetmobil, ju billigare mobiltelefon ju mer kompromisser.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar