Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

måndag 19 mars 2018

OnePlus 5T säljs nu officiellt här i Sverige.


Telia och deras dotterbolag Halebop har tagit in OnePlus 5T i sitt sortiment och det är förstås imponerande att dessa operatörer satsar på en så pass intressant smartphone.
En smartphone med topp prestanda, fantastisk bra funktioner och en fin, ellegant design men som ännu inte är så känd här i Sverige men det blir förhoppningsvis ändring på det nu.
De flesta konsumenter har oftast mobiltelefoner från Samsung eller Apple i sökaren när man tänker skaffa en ny mobiltelefon och jag tycker alltid att det är synd när det är på det sättet. Man missar helt enkelt en mängd minst lika bra produkter som ofta är mer spännande.
OnePlus 5T är helt enkelt en av de allra bästa mobiltelefonerna på marknaden och den är dessutom betydligt billigare än majoriteten av flaggskepps mobilerna.
Det är faktiskt så att personer i min omgivning ställer frågan vilket företag som tillverkar OnePlus 5T när jag tipsar om telefonen. Eller så svarar de att de aldrig någonsin har hört talas om mobiltelefon med undermeningen att den därmed inte kan vara bra. Okunskapen är med andra ord stor där ute.


Denna mobil har ett chassi av polerad metall med avrundade hörn och kanter.
Fingeravtryckläsaren finner du på telefonens baksida. Fronten domineras av displayen som når långt ut på kanterna och det medför att mobiltelefonen blir mer kompakt än än den annars skulle ha blivit. Displayen har det numera populära bildförhållandet 18:9.
Skärmen är skarp och har bra färgåtergivning och den har en högre ljusstyrka än föregångaren OnePlus 5.
Processorn är en Snapdragon 835 processor och den i kombination med ett RAM minne på 6 GB ger en otroligt snabb smartphone och det faktum att operstivsystemet är i det närmaste ett rent sådan spär på snabbheten ytterligare.
Internminnet är på 64 GB och det finns en dyrare och bättre modell med ett RAM minne på hela 8 GB samt ett internminne på 128 GB.
Batteriet är på 3300 mAh och stödjer snabbladdning via Dash Charge vilket är tillverkarens egna system för snabbladdning.
Det operstivsystemet som kommer förinstallerat är Android 7.1 Nougat men med OnePlus egna lätta skinn Oxygen OS.
OnePlus 5T är en extremt bra smartphone som dessutom har en väldigt bra prissättning. Att man tidigare var tvungen att beställa telefonen direkt från tillverkaren OnePlus innebar att man var tvungen att ha hela summan mobilen kostar på sitt bank konto. Delbetalning eller priset inbakat i något abonnemang var inget alternativ. Nu när detta faktiskt är möjligt blir denna smartphone betydligt lättare att skaffa och det är förstås ett stort plus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar