Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 16 maj 2018

Honor 10


Honor 10 har presenterats och det är en lite billigare flaggskepps mobil. Honor fokuserar på att tillverka mobiltelefoner med topp prestanda till lägre priser.
Som vanligt med deras mobiltelefoner har telefonen en fin, premium design.
Ramen runt mobilens kanter består av metall men baksidan är av plast täcks av ett flera lager reflekterande glas. Hörnen och kanterna är avrundade så mobiltelefonen känns skön i handen.
Honor 10 har hörlursuttag och en USB Typ C port i botten av luren.
Fingeravtryckläsaren sitter i fronten av mobilen.
Honor har på bara några år blivit ett känt märke här i Sverige och det på grund av mycket marknadsföring. Honor är ett dotterbolag till Huawei och har mycket ekonomiska resurser att satsa på reklam till skillnad mot många andra tillverkare.Displayen är en LCD display på 5,8 tum med 1080×2280 pixlar och pixeltätheten landar på 432 ppi (pixels per inch).
Bildförhållandet är 18:9 vilket är den rådande design trenden som startade med Xiaomi Mi Mix.
Den drivs av en åttakärnig HiSilicon Kirin 970 processor på 2,4 GHz och RAM minnet är på 4 GB. Internminnet är på 64 GB men minneskapaciteten går inte att utöka med ett MicroSd kort.
Det existerar även en bättre variant med ett RAM minne på 6 GB och internminnet är på 128 GB.
Den främre kameran är på hela 24 Megapixlar och de dubbla kameralinserna är på 16 respektive 24 Megapixlar med autofokus och LED blixt. Kamerorna har Artificiell Intelligens vilket är en ny funktion som kommer mer och mer.
Kamerorna ställer in sig efter vilken typ av objekt du har i bild så att du automatiskt får den bästa möjliga bilden.
Det inbyggda batteriet är på 3400 mAh och stödjer snabbladdning.
Snabbladdning är en mycket praktisk funktion som underlättar vardagen.
En Honor 10 kommer att ha en prislapp runt 4700 kr och det innebär visserligen inte att mobiltelefonen är tokbillig men den blir billigare än många av konkurrenternas likvärdiga smartphones. Du får med andra ord mer prestanda för pengarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar