Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

torsdag 3 november 2016

Huawei Enjoy 6


Huawei Enjoy 6 är en budgetmobil konstruerad av metall och med en unibody konstruktion. På baksidan sitter en fingeravtryckläsare.
Denna budgetmobil kommer att presenteras i November 2016.
Den har en AMOLED display på 5 tum och har 720×1280 pixlar så pixeltätheten landar därmed på 293 ppi. Displayen är okej men hamnar långt ifrån de bästa displayerna på marknaden men det är väntat med tanke på att detta är en budgetmobil.
Huawei Enjoy 6 är en kompakt smartphone  som passar dig som vill ha en smartphone som man kan använda med en hand.
Jag personligen föredrar mobiltelefoner med större displayer eftersom jag tycker att fòrdelarna överväger nackdelarna. Att använda sin mobiltelefon som en multimedia enhet blir så mycket trevligare på en stor display.
En del konsumenter använder mest sin telefon för att ringa och skicka sms och då duger en mindre display gott och väl.
Det är alltid dina personliga krav och behov som avgör vilken mobil som passar dig bäst.
Köp aldrig en mobiltelefon på impuls utan fatta ett genomtänkt beslut.
Huawei Enjoy 6 har en åttakärnig Mediatek MT6750 processor på 1,4 GHz.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 16 GB. Mängden Ram minne är fullt tillräckligt men internminnet är på gränsen till för litet för de allra flesta konsumenter.
Så lite internminne fylls på relativt fort och en stor del äts alltid upp av själva operstivsystemet så du får helt enkelt inte plats för så mycket av dina egna applikationer och nedladdningar.
Minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort på upp till 256 GB.
Det operstivsystem som finns i telefonen är Android 6.0 Marshmallow men med Huaweis egna hårt anpassade skinn Emotion UI 4.1.
Jag rekomenderar alltid er som aldrig har ägt en mobiltelefon från Huawei tidigare att först testa systemet innan ett eventuellt köp eftersom det är så annorlunda jämfört med de flesta andra tillverkares skinn.
Den bakre huvudkameran är på 13 Megapixlar och har autofokus och LED blixt. Den främre kameran är på 5 Megapixlar. De flesta mobiltelefoner har oftast helt okej kameror som duger för att lägga upp bilderna på sociala medier som till exempel Facebook och det samma gäller dessa kameror. Detta är dock en lite billigare mobiltelefon och då kan man inte räkna med att få den bästa kameran eller prestandan. Ju billigare mobiltelefon ju mer kompromissar man med specifikationerna och funktionerna. Detta förstår nog de flesta.
Batteriet är på 4100 mAh och det är ovanligt stort med tanke på mobilens kompakta storlek. Det borde därmed klara mer än en dag på en laddning.
Priset landar runt 1800 kr och för de pengarna är Honor Enjoy 6 ett bra köp man brukar vanligtvis få betydligt sämre prestanda i mobiltelefoner i den prisklassen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar