Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 16 november 2016

One Plus 3TMed samma lyxiga aluminum konstruktion som föregångaren, förbättrade specifikationer samt ett överkomligt pris siktar One Plus 3T på att vara den bästa prisvärda flaggskepps mobilen. Den delar samma design som föregångaren One Plus 3 och den är en liten uppgradering av denna.
En Snapdragon 821 processor på 2,35 GHz kommer att driva telefonen och detta är en förbättring jämfört med den tidigare modellen som istället har en Snapdragon 820 processor. Precis som One Plus 3 kommer den ha ett RAM minne på 6 GB.
Displayen är som tidigare en AMOLED display på 5,5 tum och med 1920×1080 pixlar. Det ger en pixeltäthet på 401 ppi vilket är väl godkänt. Skärmen skyddas av Gorilla Glas 4.
De flesta toppmodeller har QHD displayer men det är ingen stor skillnad och en HD display är bättre för batteritiden.
Under displayen sitter en snabb fingeravtryckläsare av hög kvalitet som lyckas läsa av ditt finger korrekt varje gång.
I mobiltelefonens undre kanter sitter en USB Typ C port och det är den nya standarden som har blivit vanligt förekommande hos årets flaggskepps mobiler faktum är att tillverkaren One Plus var bland de allra första att satsa på den nya standarden.
På baksidan sitter en Sony sensor på 16 Megapixlar och den har autofokus, optisk bildstabilisator samt Elektronisk bildstabilisator. Denna kamera bör ge minst lika bra bilder som One Plus 3 som även den har en högkvalitativ kamera.
Den främre kameran har också den en 16 Megapixlars kamera på 16 Megapixlar i jämförelse med One Plus 3 som har en på 8 Megapixlar.
Mobiltelefonen kommer i två olika varianter. Den mer vanliga modellen har en mörkare Gunmetal grey färg och har ett internminne på 64 eller 128 GB. Den andra varianten har färgen Soft Gold men den har endast ett inbyggt minne på 64 GB.
Batteriet är på 3400 mAh och det är en ökning från föregångarens batteri på 3000 mAh. Mobiltelefonen stödjer snabbladdning. Kombinationen med ett stort batteri och snabbladdning är naturligtvis en stor fördel.
One Plus 3T har ingen plats för ett minneskort så det minne som finns i telefonen är det du måste klara dig med men till och med det lägre innbyggda minnet är fullt tillräckligt för de allra flesta konsumenter.
Operstivsystemet i denna smartphone är Android 6.0.1 Marshmallow men med One Plus skinn Oxygen som är ett lätt skinn som ligger nära ett rent Android. Oxygen OS har dock många fler möjligheter till att ändra och anpassa systemet efter din personliga smak. Om du inte vill ställa in och ändra så mycket i din mobil är det bara att låta bli. Telefonen fungerar ju utmärkt ändå.
One Plus 3T är ett fantastiskt alternativ för dig som gärna vill äga en unik smartphone som inte så många har. Det är ju lite trist när majoriteten har samma typ av mobiltelefoner. Det är Samsung och iPhone som dominerar marknaden och de tillverkar visserligen oftast väldigt bra telefoner men det finns så många andra tillverkare där ute som tillverkar minst lika bra lurar men som tyvärr sällan hittar till konsumenternas fickor.
För dig som vill få ut så mycket som möjligt av dina pengar bör denna smartphone vara ett självklart val. Den billigare modellen har ett pris runt 439 dollar och det motsvarar ungefär 3994 kr. Den dyrare version med mer internminne kostar 4368 kr och det är ett mycket bra pris när man jämför med likvärdiga toppmodeller. Det vill säga de med liknande prestanda.
One Plus 3T är en helt ny smartphone som presenterades den 15 November och den kommer gå att beställa direkt från tillverkaren den 28 November. One Plus produkter går inte att köpa i vanliga butiker utan de måste beställas från One Plus hemsida. Det är ett av de sätt företaget håller nere sina priser. De skippar mellanhänderna och tillverkar endast det antal telefoner de faktiskt säljer. På det sättet blir det aldrig någon kostsam över produktion. Inga mobiltelefoner som bara ligger och samlar damm i fysiska butiker alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar