Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 22 mars 2017

Blade V8 ProZTE Blade V8 Pro är en budgetmobil med okej prestanda och en bra design. Den är rejäl och robust och ramen av metall som löper runt lurens kanter förhöjer intrycket av denna smartphone.
Den är väldigt bra konstruerad men nu för tiden är det få mobiltelefoner som är dåligt konstruerade. Detta gäller till och med de allra billigaste lågbudget mobilerna.
ZTE Blade V8 Pro har en LCD display på 5,5 tum och den har 1080×1920 pixlar. Pixeltätheten ligger därmed på 401 ppi. Denna smartphone har en HD display och den är med andra ord skarp och har utmärkt färgåtergivning. En HD display har fördelen av att förbruka mindre ström än en QHD display.
Ram minnet är på 3 GB och internminnet är på 32 GB och det är fullt tillräckligt för att få en godkänd prestanda. Denna smartphone klarar av lite tyngre spel och mer avancerade användande och det till ett relativt billigt pris.
Den har en åttakärnig Snapdragon 625 processor på 2 GHz som alltså ger tillräckligt med kraft för att ge en fullt godkänd prestanda för de flesta.
Den har dubbla bakre kameror på 13 Megapixlar som har autofokus och dubbel LED blixt. Att ha två kameralinser placerade på baksidan är något som bara blir mer och mer vanligt.
Den främre kameran är på 8 Megapixlar och det är ovanligt bra för att vara en framåtriktad kamera.
Det operstivsystem som kommer förinstallerat är Android 6.0 Marshmallow och det är okej även om det inte rör sig om den allra senaste versionen av systemet. Det är alltid bra att ha en så aktuell uppdatering som möjligt för att man då får nya funktioner och förbättringar.
Batteriet är på 3245 mAh och stödjer snabbladdning via Quick Charge  2.0 och det är naturligtvis något väldigt bra. Att snabbt kunna fylla på ett nästan tomt batteri är mycket användbart. Helst för oss som alltid är på språng.
ZTE Blade V8 Pro har en fingeravtryckläsare som sitter i telefonens Hemknapp under displayen och dessutom har den en USB Typ C port i botten av luren.
Detta är en fantastisk smartphone för er som vill ha en utmärkt all-round mobil med bra prestanda och till ett överkomligt pris.
https://www.fenzie.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar