De bästa mobiltelefonerna för 2000 kr (Juli 2018).


Alla behöver inte äga en flaggskepps mobil utan skulle lätt klara sig med en budgetmobil i mellan segmentet eller till och med en enklare budgetmobil. Det som är avgörande är ju vad du brukar använda din smartphone till i vardagen.
Det finns en otrolig mängd mobiltelefoner där ute så det existerar självklart mobiler som passar dig perfekt men det svåra är att hitta just den telefonen och för att lyckas måste först fundera igenom dina behov.
Om du inte brukar spela de mer krävande mobil spelen behöver du inte ett kraftmonster till mobil och om du inte brukar titta på streamad film eller videos behöver du inte den allra skarpaste displayen eller ens en stor display.
När du tycker att toppmodellerna kostar för mycket eller du känner att du inte behöver den mest kraftfulla prestandan är budgetmobiler i mellansegmentet ett utmärkt alternativ.
Detta är min lista av smartphones som kostar strax under 2000 kr men som trots sitt överkomliga pris har väldigt mycket att erbjuda. En så pass billig smartphone kan man faktiskt också köpa kontant vilket ger vissa fördelar. Det blir dels billigare i längden. Ditt abonnemang kostar mindre per månad då du inte betalar av kostnaden för din mobiltelefon också.


Om man gör ett genomtänkt köp, baserat på behov och inte på impuls kan man få en mycket bra smartphone. Om man letar och jämför olika mobilers fördelar och nackdelar får man oftare någonting som man kan fortsätta att använda i många år framåt. Man kan faktiskt hitta fantastiska mobiltelefoner som har en prislapp under 2000 kr men som fortfarande har fullt godtagbar prestanda. De hamnar ofta relativt nära de dyra flaggskepps mobilerna men kostar mindre än en fjärdedel än vad de gör. Men det är klart att du inte får den kraftfullaste processorn, bästa kamerorna eller de allra nyaste funktionerna ifall du köper en budgetmobil. Det blir lite mer kompromisser men det är något man lätt kan leva med om man sparar mycket pengar.
Motorola Moto G5s Plus, Sony Xperia XA1 Plus, Samsung Galaxy A3 (2017), Motorola Moto G6 Play, LG Q6, Samsung Galaxy Xcover 4 och HTC Desire 12 är ett antal bra lurar som du bör bli nöjd med oavsett vilken av dessa modeller du väljer.
Samtliga av dessa mobiltelefoner har en fin design, är välkonstruerade samt har bra specifikationer och funktioner samtidigt som de kostar lite. Perfekt för dig som vill ha en billigare extra mobil, en mobiltelefon till ditt barn eller för dig som inte behöver topp prestanda.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.