De bästa billiga mobilerna för gaming.

Jag älskar att spela de bästa mobilspelen lika mycket som jag älskar att spara pengar, så jag tänker att det är bra att gå igenom dessa saker i en uttömmande guide.
En del personer tror att man måste använda en dyr flaggskepps mobil eller en dedikerad gaming mobil för att kunna spela tekniskt avancerade och krävande mobilspel men det är även möjligt att hitta bra, billigare alternativ. 
Men det är självklart att man får att finna mobiltelefoner som duger för gaming till budget pris krävs lite förarbete.
Jag har i detta blogginlägg valt ut några bra exempel på den typen av smartphones.
Dessa mobiler har noggrant valts ut för deras dugliga prestanda, stora och fina displayer och långvariga batteritid, samtidigt som de är skonsamma mot din plånbok. Med dessa smartphones kan du fördjupa dig i spelvärlden utan att tvingas spendera mycket pengar.
När du letar själv bör du precis som jag har gjort titta på specifikationerna för att kunna avgöra vilken som duger för just dig. Beställ aldrig någonsin en mobiltelefon på impuls utan att först kolla upp exakt vad det är du beställer.

Leta efter en mobiltelefon med en kapabel och åtminstone någorlunda kraftfull processor som åtminstone ligger i mellansegmentet. Snapdragon och MediaTek är populära val för gaming mobiler.

Minst 4 GB eller 6 GB RAM rekommenderas för smidig multitasking och spelprestanda.

Tillräcklig lagring är avgörande för att installera och köra spel. Leta efter mobiltelefoner med minst 128 GB internminne. Om du har en mobiltelefon med en mindre mängd inbyggt minne får du inte plats för särskilt många mobilspel och blir minnet nästan fullt får man problem med att mobilen låser sig. Irriterande i ett knivigt läge.

En display med hög bilduppdaterings frekvens (90Hz eller högre) kan ge en smidigare spelupplevelse men är långt ifrån ett måste. Minst lika viktigt är att man får en skarp, kontrastrik display med fina färger och som är någorlunda stor.

En större batterikapacitet är fördelaktigt för längre spelsessioner. Leta efter en mobiltelefon med minst ett 4000 mAh batteri. Har den ett ännu större batteri är det naturligtvis bättre eftersom man då kan spela längre spelomgångar.

Här nedan finns mina exempel på bra billigare mobiltelefoner som passar utmärkt för att spela mobilspel med.



Xiaomi Redmi Note 12 4G

Poco X5 Pro

POCO X3 GT

Redmi K40 Gaming Edition

Samsung Galaxy S20 FE

OnePlus Nord 2

Samsung Galaxy A52

Nubia RedMagic 6R

Google Pixel 6A

Motorola Moto G54

Motorola Moto G84



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?