Motorola Moto G84

Motorola är känt för att tillhandahålla prisvärda smartphones som levererar bra prestanda till bra priser och nu ansluter Motorola Moto G84 5G till sortimentet.
Detta är en stor mobil med en stor display vars ramar runt om är någorlunda tunna. I mitten av displayens överkant sitter ett punch hål för selfie kameran.
Mobilen inkluderar en optisk fingeravtrycksläsare under displayens yta och Face Unlock funktioner som båda fungerar smidigt och snabbt. Det går snabbt och enkelt att låsa upp mobiltelefonen med fingeravtrycket.
Mobiltelefonen har en välbekant design med bekväma platta kanter vilket ger ett säkert grepp när man håller den i handen.
Powerknappen och volymen är placerade på höger långsida.
På den vänstra långsidan sitter den dubbla Nano SIM porten.
I botten av Motorola Moto G84 sitter en USB-C port, ett hörlursuttag samt en högtalare med 24 bitars ljud på 192kHz med Hi-Res ljud.
Baksidan har ett borstat metall utseende även om det är tydligt att det är plast vid beröring.
I övre vänstra hörnet sitter en rektangulär kameramodul med två kameralinser.
En IP-54 Certifiering ger måttligt skydd mot damm och vattenstänk men fullständig nedsänkning i vatten är absolut ingen bra idé.
Denna budgetmobil i mellansegmentet finns i färgerna Marshmallow Blue, Midnight Blue och Viva Magenta.

Den har en stor display med en snabb uppdateringsfrekvens på 120 Hz vilket ger en visuellt tilltalande och smidig användarupplevelse.
Displayen på  6,5 tum har 1080×2400 pixlar vilket innebär att pixeltätheten landar på 405 PPI (pixlar per tum) och displayen har bildförhållandet 20:9 så den är mer långsmal.
Den stora displayen av hög kvalitet ger en fantastisk upplevelse av multimedia innehåll så om du är en typ av person som ofta spelar mobilspel, tittar på Youtube och ser på streamade filmer duger den gott och väl.
Den har en åttakärnig Snapdragon 695 5G processor under chassit och den processorn erbjuder inte lika supersnabb prestanda som den som sitter i flaggskepps mobilermen efter att ha använt mobiltelefonen ett tag kommer du märka att de inte är en besvikelse. Att spela mobilspel på Motorola Moto G84 ger anständiga resultat.
Denna smartphone existerar i två olika varianter med ett RAM minne på 8 GB och ett inbyggt minne på 256 GB och ett RAM minne på 12 GB och ett inbyggt minne på 256 GB. Det finns med andra ord gott om plats och dessutom finns plats för ett minneskort så minnesmängden är möjlig att utöka ytterligare i efterhand ifall man skulle vilja det. När man letar efter en ny smartphone är både mängden RAM minne och internminne viktiga detaljer att ha koll på.
Du beställer väl inte en mobiltelefon utan att kolla upp vad det är du beställer?
Operativsystemet är Android 13 som är uppgraderingsbar till Android 14 och det rör sig om en relativt ren version av systemet vilket alltid är en fördel.
På baksidan i kameramodulen sitter två kameralinser på 50 Megapixlar (vidvinkel lins) och 8 Megapixlar (ultra vidvinkel lins).
Kamerorna har PDAF, optisk bildstabilisering, autofokus och LED blixt.
Selfie kameran är på 16 Megapixlar vidvinkel lins).
Huvudkameran levererade ganska anständiga bilder med färger som ser fina ut.
Den klarar sig hyfsat i svagt ljus men den andra kameralinsenklarar sig inte riktigt lika bra under dessa förhållanden.
Det stora batteriet på 5000 mAh batteri säkerställer att mobilen blir en pålitlig följeslagare under hela dagen.
Den bästa varianten av Motorola Moto G84 kostar 3590 kronor och det är ett bra pris med tanke på vad man får för pengarna.
Se till att vara en medveten mobilköpare. Under alltså att beställa en mobiltelefon på impuls utan fatta alltid ett genomtänkt beslut baserat på design, funktioner, specifikationer, och pris.
Allt för många skaffar mobiltelefoner utan att ens läsa recensioner eller tittar igenom mobiltelefonens specifikationer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

När är det dags att byta mobiltelefon?