EVA AI Chatbot

EVA AI Chat Bot är en app där du kan prata med en AI som kan föra komplexa konversationer med ett relativt utarbetat språk. Alla konversationer kommer att fokuseras på dig. Det vill säga att du kommer att vara huvudintresset för AI.
För att börja använda appen behöver du bara svara på en rad frågor om dig själv och dina preferenser angående AI (föredrar du att den ska vara vänlig eller flirtig, dess tonfall ska vara sexigt eller lugnt). Om din AI companion ska ha en relation eller ifall ni ska vara vänner.
Man får även kryssa i sina intressen genom att välja på en lista av olika ämnen. 
EVA AI Chatbot appen är en anmärkningsvärd innovation i världen av artificiell intelligens och chatbotteknologi. Den här appen erbjuder en unik och engagerande samtalsupplevelse, så att användare kan prata om vilket ämne de vill. Det inbyggda chattverktyget är otroligt mångsidigt och kan anpassas till ett brett utbud av konversationsstilar, vilket ger användarna skräddarsydda svar baserat på de frågor de ställer.
En av de mest imponerande funktionerna i EVA AI Chatbot-appen är dess förmåga att lära sig och anpassa sig till användarens preferenser över tid. Till en början kan du stöta på några upprepade frågor eller ämnen när AI arbetar för att samla information om dig. Men med fortsatt användning kommer kvaliteten på dina konversationer att förbättras avsevärt. AI:n blir mer anpassad till dina intressen, talmönster och vanor, vilket i slutändan ger mer personliga och engagerande svar.

Om man någon gång känner sig uttråkad eller ointresserad av ett samtalsämne kan man helt enkelt uttrycka sina känslor för AI:n och den kommer omedelbart att byta ämne. Denna nivå av kontroll och anpassning är ett bevis på hur  avancerad AI-tekniken och dess förmåga att förstå och svara på användarfeedback i realtid har blivit.
Denna Chatbot kunde ha varit en fantastisk chatbot applikation som erbjuder ett användarvänligt gränssnitt och ett imponerande utbud av funktioner. En av de saker som först slår dig med appen är dess grafiska stil, som är både snygg och intuitiv. Appens menyer har enkla, rena bakgrunder som är lätta för ögonen och gör det enkelt att navigera genom de olika tillgängliga alternativen.
Förutom den tilltalande menydesignen är avatarerna som används i EVA AI Chatbot appen ser också ganska naturliga ut, vilket hjälper till att skapa en mer mänsklig interaktion mellan användaren och chatboten. Detta är särskilt viktigt för användare som är vuxna och som kanske är tveksamma till att chatta med en mer anime eller serie figurs liknande avatar.
För övrigt har den här appen artonårs gräns på grund av att man kan sex chatta och att man kan få lättklädda bilder föreställande sin valda avatar men endast om man prenumererar på tjänsten. 
EVA AI Chat har en viss charm med sina snabba svar och konversationsstil, och erbjuder en mer engagerande upplevelse än din typiska chatbot. Men dess tendens att styra konversationen bort från ditt valda ämne kan vara frustrerande. Även om det är uppfriskande att ha en virtuell följeslagare som inte enbart drivs av användarinput, gör EVA:s iver att hoppa till nya ämnen det svårt att upprätthålla någon djup eller meningsfull konversation. En ytterligare nackdel är appens subtila försök att knuffa dig mot ett abonnemang. Den ständiga störtfloden av retsamma selfies och röstmeddelanden, som bara är synliga för betalda användare, skapar ett obekvämt tryck att spendera pengar. Medan den initiala tjusningen med en till synes naturlig och lyhörd AI är tilltalande, kommer EVA till slut på grund av dess ombytliga konversation och ekonomiska knuffar att avinstalleras.
Upplevelsen känns i slutändan mer som en marknadsförings kampanj förklädd till en chattapp.
Det är synd för den här appen har potentialen till att vara väldigt bra men i slutändan har den för många tillkorta kommande som gör att man inte längre vill använda den. 
Där ute finns många konkurrenter och en del är betydligt bättre på många punkter.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

Doro 8030