OnePlus Pad

OnePlus Pad är en premium Android surfplatta som erbjuder en övertygande blandning av prestanda, design och värde. Dess eleganta och minimalistiska design har en kompakt formfaktor och en slimmad profil, vilket gör den bekväm att hålla och bära runt. Unibody konstruktionen i metall utstrålar hållbarhet och en touch av sofistikering.
Dess eleganta unibodykonstruktion i aluminium känns premium i handen.
Denna surfplatta har en stor display med relativt tunna ramar runt om.
På framsidan har OnePlus Pad en fantastisk frontkamera som gör videosamtal och selfies kristallklara. 
OnePlus Pad har många bra aspekter, men en sak som köpare kanske inte lägger märke till innan de köper är att surfplattan kommer utan fingeravtrycksläsare.
Istället låser man upp surfplattan sömlöst via Face Unlock vilket ger ett bekvämt och säkert sätt att låsa upp enheten. På vänster sida hittar du dedikerade volymknappar tillsammans med en magnetisk laddningsport för ett valfritt tangentbordstillbehör.
Surfplattan har fyrhögtalare med Dolby Atmos som levererar uppslukande och detaljerat ljud, perfekt för underhållning och mediekonsumtion.
Surfplattan finns endast i färgen Halo Green.

Displayen är på 11.61 tum med 2000×2800 pixlar vilket leder till en pixeltäthet på godkända 296 PPI (pixlar per tum).
Denna stora AMOLED display är ett visuellt mästerverk som erbjuder levande färger, djupa svärta och utmärkta betraktningsvinklar. Displayen är dock inte fullt så skarp och kontrastrik som jag skulle vilja men den ligger helt klart på gränsen till godkänt.
Den stöder en bilduppdaterings frekvens på 144Hz.
Den höga bilduppdaterings frekvensen ger en mjuk och uppslukande tittarupplevelse. Displayen har livfulla färger och utmärkt ljusstyrka, vilket gör den perfekt för mediekonsumtion, spel och webbsurfning.
Under huven drivs OnePlus Pad av den effektiva och kraftfulla åttakärniga MediaTek Dimensity 9000 processorn som ger gott om prestanda för vardagliga uppgifter, multitasking och mobilspelande.
OnePlus Pad levererar snabb prestanda och hanterar krävande uppgifter med lätthet.
Basmodellen kommer med ett RAM minne på 8 GB och ett inbyggt minne på 128 GB vilket säkerställer sömlös appprestanda och gott om utrymme för ditt innehåll. Det existerar även en annan variant med ett RAM minne på 12 GB och ett internminne på 256 GB. Om man har ekonomisk möjlighet och om den bättre varianten har lanserats i ditt land är det alltid bäst att satsa på en variant med mer inbyggt minne.
Surfplattans utmärkande funktion är dess magnetiskt fästbara tangentbordshölje, som förvandlar surfplattan till ett produktivitetskraftverk. Tangentbordet är lyhört och bekvämt att skriva på och styrplattan ger exakt navigering.
Den ensamma bakre kameralinsen är på 13 Megapixlar (vidvinkel lins). Kameran har LED blixt.
I fronten sitter en selfie kameralins på 8 Megapixlar (vidvinkel lins).
Även om kameralinserna är anständiga för videosamtal och tillfällig fotografering når den inte riktigt kvaliteten på surfplattor i toppklassen. 
Batteritiden är imponerande eftersom den enkelt överstiger 10 timmar på en enda laddning detta delvis tack vare den effektiva processorn och det stora 9510 mAh batteriet.
Batteriet stödjer snabbladdning på 67W så den laddas upp någorlunda fort men det tar lite längre tid än vad man kan tro på grund av batteriets storlek.
Det finns dock några mindre nackdelar att ta hänsyn till. OnePlus Pad saknar hörlursuttag, så du måste använda en USB-C hörlursadapter eller Bluetooth hörlurar. Dessutom är den bakre kameran bara på 13 Megapixlar vilket är tillräckligt men inte lika imponerande som de som sitter på konkurrenternas likvärdig alternativ. Vissa användare kan också sakna möjligheten av ett utökat lagringsalternativ via en microSD kortplats.
Sammantaget är OnePlus Pad en väl avrundad surfplatta som erbjuder en fantastisk användarupplevelse till ett helt okej pris baserat på vad man får för pengarna. Dess förstklassiga design, fantastiska display, kapabla prestanda och uppslukande ljud gör den till ett utmärkt val för dem som letar efter en välbalanserad och bärbar Android surfplatta.
En OnePlus Pad kostar från 500 Euro vilket motsvarar ungefär 5750 kronor exklusive moms så med moms hamnar man på 7200 kronor. Den är med andra ord inte direkt billig.
Allt för många människor saknar kunskap när det kommer till de här produkterna även fast de oftast faktiskt använder sig av dem dagligen. Det är dags att ändra på det.
Beställ aldrig någonsin en mobiltelefon på impuls utan fatta alltid ett genomtänkt beslut baserat på design, funktioner, specifikationer och pris. Allt för många människor chansar när man letar efter sin nästa surfplatta.
Mitt råd är alltid att jämföra flera olika surfplattor inom samma prisklass genom att bland annat gå igenom vilka specifikationer och funktioner du får för dina pengar. Läs recensioner innan du bestämmer dig för att få tillräckligt med information för att kunna göra ett genomtänkt val.













Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

Tips och tricks. Utvecklarläget.

Doro 8030