Lenovo Legion GO

Lenovo Legion GO är en kraftfull Windows surfplatta med ett par avtagbara Nintendo Switch liknande trådlösa handkontroller och ett tillhörande stativ.
Den vänstra och högra styrenhetens halvor kan tas loss. Båda känns sköna att hålla i på egen hand och även fästa vid surfplattan.
Dess plastchassi känns robust, och samtidigt som det hela känns smidigt vid beröring.
Detta är en seriöst tjock, tung och inte så ryggsäcksvänlig bärbar spelkonsol. Man kan definitivt hålla den i sina händer, men inte med stor komfort.
Utöver de vanliga gaming knapparna, D-pad, thumbsticks och triggers, har man ytterligare fyra programmerbara knappar på konsolens baksida att spela med.
Portmässigt har Legion Go ett par UBC Typ C-portar, en microSD kortplats och ett hörlursuttag. 
Legion Go's medföljande hårdskalsfodral har en öppning längs botten som passar perfekt med handenhetens USB-C-port på undersidan. På grund av det kan man även ladda spelkonsolen medan den förblir i sitt fodral.

Displayen är en LCD display på 8,8 tum med 1600×2560 pixlar 
Den har en bilduppdaterings frekvens på hela 144Hz.
Lenovo Legion Gos stora display gör den till en av de största spelhanddatorerna på marknaden. De flesta PC spel är designade för större displayer så liten text och mindre detaljer kan vara svåra att se på en liten, kompakt spelkonsol men det är alltså inte fallet här.
Både spel och annan underhållning ser helt enkelt bra ut och känns bra på Legion Go, förutsatt att man ställer in displayen för att få bästa möjliga resultat
Under chassit sitter en åttakärnig AMD Ryzen Z1 Extreme processor och tack vare den kraftfulla processorn kan man njuta av massor av aktuella AAA spel med cirka 60 frames per second samt med de högsta grafiska inställningarna och dessutom med full HD upplösning.
Spelkonsolen har ett RAM minne på 16 GB och ett internminne på 512 GB eller 1 TB.
Den har med andra ord tillräckligt med både RAM minne och internminne vilket är en stor fördel.
När man är inne i en spännande spelomgång kan man ta fram ett sidofält för snabbinställningar genom att trycka på en knapp. Härifrån kan man justera upplösningen och uppdateringsfrekvensen, växla mellan bildhastighetsöverlagringar, ändra effektlägen och mer. Det här är bättre än att lämna ett spel varje gång man vill ändra något.
Lenovo Legion Go är en innovativ bärbar spelkonsol som har bra specifikationer. Legion Go är som en trimmad Nintendo Switch. 
Nu är man inte begränsad till att använda Legion Go som en gaming konsol. Man kan också använda den här spelkonsolen för att streama videor, lyssna på musik och mer.
Den finns på en marknad fylld till brädden av stark konkurrens. Trots det erbjuder Lenovo en hel del intressanta funktioner som syftar till att hjälpa denna handhållna spelkonsol att sticka ut från massorna.
Batteriet är på 13240 mAh och har stöd för snabbladdning på 64W. 
En Lenovo Legion GO kostar 8490 kronor och det priset gäller varianten med ett inbyggt minne på 512 GB.
Allt för många människor saknar kunskap när det kommer till de här produkterna även fast de oftast faktiskt använder sig av dem dagligen. Det är dags att ändra på det.
Beställ aldrig någonsin en handhållen spelkonsol på impuls utan fatta alltid ett genomtänkt beslut baserat på design, funktioner, specifikationer och pris. Allt för många människor chansar när man letar efter bärbara spelkonsoler och andra tekniska produkter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.